logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
zapojení radia
Kevlar Offline
#1 Vloženo : neděle 28. prosince 2014 15:06:26 (UTC)

ahoj přátelé,
mám takovej problém se zapojenim novýho radia, mam ameriku probeso s grafickym ekvalizérem a nějak se mi nedaří zprovoznit repráky, mam tu redukci z iso na forďácký radio ale pasuje mi jen napájení, ten druhej konektor je jinej..inu tak jsem ho ustříhnul a nabastlil jsem kablíky z radia na repráky (jasně že jsem si je proměřil) ale při zapnutí radia jsou repráky hluchý a ekvalizér svítí ale ty čárky tam neběhaj :D no abych to zkrátil, poradí mi někdo kdo ví nebo už to taky řešil? ...netvrďte mi že všichni máte origo radia :D
rozumim kompletně všemu, ale umim úplný hovno :)
Ford Probe 2.0 '93
white power Offline
#2 Vloženo : neděle 28. prosince 2014 19:23:24 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Co já bych dal za origo funkční rádio s kabeláží a zesíkem do svojí P1. Crying Škoda že ho nějaký pako vyndalo ven.
Zkus mrknout sem: www.performanceprobe.com...rades/stereo/2_step2.htm tady něco o zapojená rádia je.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Kevlar Offline
#3 Vloženo : neděle 28. prosince 2014 19:59:13 (UTC)

jde o to že původní radio bylo propojený kabelem s ekvalizérem, ale pro ten už na novym radiu neni místo..aby sis to dokázal představit tak z původního jdou 3 kabely: pro napájení, pro repro (ale ne přímo, ještě to nějakym způsobem jde přes ekvalizér) a právě ten do ekvalizéru..inu budu to muset nově nakabelovat do repráků...že se mi chce v tý zimě bez garáže :D
Ford Probe 2.0 '93
Kevlar Offline
#4 Vloženo : pondělí 29. prosince 2014 17:48:31 (UTC)

takže nová kabeláž a tramtadadá radio hraje! BigGrin ale říkám si..proč prostě nemůžu mít něco jednoduchýho..se vším mám akorát problémy..holt naše krásná auta jsou jen krásná ale jinak úplně na piču :D ale i tak ho miluju Love
Ford Probe 2.0 '93
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.