logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
brnění v brzdovém pedálu
Lenny_GM Offline
#1 Vloženo : pátek 10. října 2014 7:05:38 (UTC)

Zdravím zdejší,
včera se mi stala nepříjemná věc. Si tak Probuju po Rudné a jak jsem dojížděl na světla a přibržďoval, tak mi začalo brnět v brzdovém pedálu a nebrzdilo to. Už párkrát se mi to brnění objevilo, ale vždycky stačilo pustit pedal a znovu šlápnout a bylo to pryč ale včera lidi sem se celkem zapotil. Dobrzdil jsem na ručku a navíc jsem jel už celkem pomalu tak se nic nestalo a od té doby už to neudělalo. Ale nevím čím by to mohlo být, jestli tam je nějaká elektronika na pedalu nebo jak to funguje. Nicméně jsem z toho krapet nervozní abych pravdu řekl. Díky za rady.
Andrew Offline
#2 Vloženo : pátek 10. října 2014 9:26:49 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Přesně to se mi stalo kdysi u jedničky, pak se přepálila pojistka, vyšlápl jsem, sešláp znovu a už to brzdilo. Odešlo ABS. Ale to nemusí být nutně tvůj problém ;)
2,2 GT -ex, 2,5 V6 r.95
Lenny_GM Offline
#3 Vloženo : pátek 10. října 2014 10:11:36 (UTC)

No abs mi bud sviti nebo nesviti. Nehladi to zadny konkretni kod. Podle seznamu chybovych hasek stale svitici kontrolka znaci tu ridici jednotku abs co je pod volantem. Tu bych mohl zkusit prehodit za jinou.
Lenny_GM Offline
#4 Vloženo : neděle 12. října 2014 0:42:36 (UTC)

Tak jsem vysledoval novy syndrom, a to , ze se to deje vzdycky kdyz nesviti kontrolka ABS. Coz byva nekdy kratce po startu at uz studdenem nebo teplem jak kdy. Ale brzo na to se zas rozsviti a uz nezhasina. Je to k necemu? Znamy mechanik rikal, ze by mohlo nektere upalene cidlo abs nekde hazet kostru.
white power Offline
#5 Vloženo : neděle 12. října 2014 2:12:08 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Na tvím místě bych vyndal pojistku od ABS a jezdil bez něj, pokud ř.j. od něj dělá takoví věci že auto přestane úplně brzdit tak bych v něj neměl důvěru.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Lenny_GM Offline
#6 Vloženo : neděle 12. října 2014 18:00:55 (UTC)

Pojistku jsem vyndal. Tez jdem mel strach no. Jinak mohlo by to byt tou ridici jednotkou pod volantem? Stribrna krabicka vedle modre krabicky.
Lenny_GM Offline
#7 Vloženo : neděle 9. listopadu 2014 14:37:32 (UTC)

Problem vyresen. Vymenil jsem centralni jednotku abs pod volantem za druhou a vse zatim funguje jak ma.
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.