logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Probe duch
dany651 Offline
#1 Vloženo : neděle 14. září 2014 22:52:49 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Dnes jsem přišel k autu,odemknul jako vždycky a neco mi nesedelo.Sednul jsem a nedotahnul jsem na pedaly,volant byl daleko.Prišlo mi to divny že mam sedačku jinak jako obvykle..Pak jsem si všimnul doklady od auta a reflexni vestu uloženou ve dveřich spolujezdce...Vždycky to mám uloženy v schrance před spolujezdecem...ted to bylo jinde.Skontroloval jsem cely auto..nic nechybi...Volant neni zamčen.Nejde mi to do hlavy..Nekdo jsi odemknul auto..nastavil jsi sedacku,odemknul volant..prečetl si doklady,pekne ich uložil...A pak odešel a za sebou zamkl auto..Nevim,jestli se pokusil nastartovat..Mám odpojovač palivoveho čerpadla,tak auto nejde nastartovat..Každopadne se ted bojim,jestli rano vstanu a parkovaci misto zustane prazdny..:(Nechapu jak se mi nekdo dostane do auta bez poškozeni..odemkne,zamkne,posedi si..:)
Thullo Offline
#2 Vloženo : pondělí 15. září 2014 5:46:44 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Odemknout se Probe dá poměrně jednoduše (bohužel). Buď klíčem z jiného Probe, nebo díky bezrámových oken drátkem. Zamkne se také snadno - tlačítkem DOOR LOCK na dveřích - stiskneš L (auto se zamkne) pak jen zabouchneš - takže záhadu bych v tom nehledal.

Chtěl ti ho někdo ukrást - ale díky odpojenému palivu se tak nestalo! Bod pro tebe kámo! Na druhou stranu, byl to slušný zloděj, který když viděl, že neuspěje, alespoň nic neukradl a hlavnně NEZNIČIL! Což se také cení..
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
jubileus Offline
#3 Vloženo : pondělí 15. září 2014 6:29:47 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)
Nedivil bych se, kdyby si to ten šmejd tady četl, co ty teď na to.
Skrytý, nestandartní vypínače čerpadla paliva se vyplatí(třeba i dva -v sérii)-i provlečený volant motorkovým zámkem odradí ale "odtahovkou" auto odveze kde,kdo - i ve falešné uniformě.

Buď rád, že ti auto neponičil, ale je hrozný pocit vědět, že si tam někdo dovolí vlést- zažil jsem ten pocit s vykradeným bytem.
A hned jsem zabezpečil nestandartním alarmem (co jsem nestihl za několik let, šlo najednou během jednoho týdne).

Já bych asi nějaký čas auto nechal stávat jinde-pokud by byla tedy možnost. Snažil bych se nedat příležitost pokračování...Cool
vladoprobe89 Offline
#4 Vloženo : pátek 22. ledna 2016 21:54:42 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Ako riessite to odpojenie paliva? Ja som rozmyslal tiez nad takym niecim.. Nemate nejaku schému zapojenia alebo take nieco? Dik za radu :-)
Palo Offline
#5 Vloženo : sobota 23. ledna 2016 8:43:40 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hlavně si to pošlete přes sz ;)
Ford Probe 2.5 V6, ´95
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.