logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
K: potřebuju pár volovin
Kevlar Offline
#1 Vloženo : pondělí 8. září 2014 18:09:42 (UTC)

čaute chlapi, sháním pár dílů, třeba něco budete mít nebo aspoň poradíte co a jak BigGrin

1) anténa!! (vím, nedostatkový zboží, aspoň mi poraďte kde jí mam sehnat případně z kterýho jinýho auta..a ne, nedam si tam kus drátu :-D)
2)zpětný zrcátka (nejlépe v zelený metalíze a kdyby ne tak bych je musel přelakovat nebo s tim něco vyvést aby mi to hezky ladilo)
3)dveřní panty u řidiče (nevim jak to nazat, zkrátka ty věci co drží dveře :-D jeden mám vyjetej a mám díky tomu trochu zkřížený dveře)
4) vzpěry do kufru (viz poznámka u bodu 1. :) )

a to by tak asi vše přátelé..napište mi kam chcete, hlavně abych si to všimnul BigGrin
rozumim kompletně všemu, ale umim úplný hovno :)
Ford Probe 2.0 '93
Thullo Offline
#2 Vloženo : úterý 9. září 2014 6:39:49 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Ahoj, takže asi takto:

1) Anténu kupuji univerzální za cca 590,- - mohu ti jí koupit a poslat.
2) Zpětné zrcátka mám US, nebo EU - oboje jsou ale v červené barvě - viz:
EU Zrcátka
US Zrcátka
3) Panty snad na dveřích mám - zkusím ti je sundat, jestli tam jsou. 200,- za ks
4) Vzpěry kufru pasují z Favorita/Felicie - cena v maloobchodě je 249,- za KS

Takže máš o něco zájem? :o) Když tak se mi ozvi na můj email ljanata@volny.cz, či telefon 775 636 616 - Thullo
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
jubileus Offline
#3 Vloženo : středa 10. září 2014 19:07:53 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)
Cool Origo samovysouvací anténu jsem několikrát opravoval a vždycky mi to pilo krev.

Ta silonová planžeta, která je uvnitř-za kterou je pohon motorku přenášen na teleskopické díly za moc nestojí.
Vždycky vydrží tak 3 roky-než zkřehne mrazem a horkem a stejně prdne -a nevysouvá se to pak.

Anténu jsem nechal staženou a místo ní jsem pod tapecírung zadního okna natáhnul 2 metry lankového drátu a rádio je citlivé úplně stejně- navíc v něm nechrastí- jako když se teleskopická anténa za provozu "vrtěla".

Pořád jsem se snažil tuto anténu udržet při životě ale má hodně mínus. Je sice efektní-jak vyjíždí- ale to je vše.
INFO: dokud nedojede na konec, tak jde do motoru pořád šťáva a už to tu na fóru taky bylo doutnaly dráty v tunelu mezi sedadlama a když si toho člověk nevšimne tak podpálí auto. Pojistka nezabere, protože proud pro její motor je dost velký.

Stačí aby nevyjela úplně,rádio hraje, pak vystoupíš, motor v anténě vrčí-myslíš,že OK, vypneš zapalování , odejdeš a dráty pořát žhaví, protože anténa chce dojet na nějaký konec-to ale mechanicky nemůže , protože se posrala ta silonová zkřehlá planžeta. Anebo to nic nepodpálí a pak se divíš, že máš z ničeho nic vybitou baterku, protože to vytopí ty dráty a cívka motoru-když teda na štěstí nic nepodpálí.

To je můj názor- snažím se do auta dávat jenom to,aby mi to nekomplikovalo život a aby auto bylo co možná nejspolehlivější.

ALE každý svého štěstí strůjcem AHOJCool
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.