logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
[color=red]PROČ JE V KURZU[/color]
jubileus Offline
#1 Vloženo : pondělí 21. července 2014 19:58:52 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)
Už jsem je oba už i vyfotil ale není čas se bavit ,aby to šlo z http--
takže chci jen říci, že se okolo mého černého P1 LX pořád motá černá MAZDA QTR nebo tak--auto je menší, baculatější, asi-určitě jede líp-je přece novější--ale má menší motor-- ale vedle vypadá směšně, protože mu trčí vzadu nárazník a je nějaký krátký a zmrsklý a má krátký předek--je naprosto zřejmý, že je to auto z EVROPY, malý, sporťák a vypadá , jako mikimaus vedle starýho učitele PROBE. Mrzí mě, že nemůžu dát rychle foto.
Prostě při pohledu na PROBE--elegance a v hlavě klid , při pohledu vedle samý nějaký hrby a divný světla do kastle vůbec nezapadají--ani barvově.

Nechci teď nic vyřešit ale téma ČEHO SI VŠIMNU JSEM NEMOHL NAJÍT.

Nejsem uchyl ale když se díváte na PROBE z okna , tak vám na něm všechno pasuje do oka.

To na nějakých offroudech je toho železa až zbytečně moc a není to ani vzhledný, přitom, když to vyjede ze silnice, tak to končí -jako ostaní auta...VITARA uzávěrka na jedno kolo....

Jen jsem chtěl říct, že PROBE je na ulici vedle jiných sporťáků stále "fešák"

ahojCool
mikkmikk Offline
#2 Vloženo : čtvrtek 24. července 2014 16:00:30 (UTC)

nejak sem nepostrehl smysl tohoto vlakna. hlavne nechapu co ma byt mazda QTR :D :D. pokud je to mazda 323GTR, tak se neni o cem bavit
Mx6 2,5V6 93
Wesker Offline
#3 Vloženo : sobota 26. července 2014 6:41:43 (UTC)

Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
Mazda 323 GTR je 1.6 turbo a myslim i 4x4, jeste za atmosferickych dob me to potkalo, predjelo a nemohl sem to za boha dojet...
ex Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24 BlackTop) E85 POWER, Toyota Corolla Verso, 2.0 D-4D 66kw

Nejezdím rychle,létám nízko...
jubileus Offline
#4 Vloženo : čtvrtek 7. srpna 2014 11:48:46 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)
Ne Ne, je to TOYOTA CELICA, ne moc stará a bez otevíracích světel. Má označení QTR nebo něco takovýho třípísmenovýho.
Ale řeč byla o tom, že při pohledu z dálky na P1, je ten tvar a linie karoserie nějak líp "sladěn"- prostě- všeho akorát, nic netrčí a proto nevypadá "vykuleně"

Toyota z novější doby určitě pojede jinak ale auto je kratší-prostě ho designoval někdo jiný. Ale za šera jsou siluety obou dost podobný.
Občas si je na ulici lidé prohlížejí , zvlášť , když stojí za sebou.Obě černý fára. Možná, kdo je fanda si říká, co mají auta z různých dob společnýho. Anebo,
že historie se stále opakuje. Foto mám ale nějak už si nevzpomínám procedůru vložení sem.

To je všechno, co jsem chtěl při pohledu z okna na dvě černý fára konstatovat.Glare
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.