logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
2,2 GT neštartuje
probe108 Offline
#1 Vloženo : pondělí 5. května 2014 21:34:57 (UTC)

Dobý večer prajem. Chcel by som vás poprosiť o pár rád, ak ste už s týmto mali niekto skúsenosť. Môj fordík, tiež točí a nechce naštartovať. Začalo to tým, že najprv autom občas trhalo (ako keď dochádza benzín, ale vždy ho bolo dosť :) ), to som si myslel, že by to mohli byť sviečky a nakoniec to skončilo tak, že po čase mi probe-čko strácalo výkon. Prejavovalo sa to tak, že mi padali otáčky a po chvíľke sa zase auto prebralo a zase dookola a teraz ho už ani nenaštartujem. Som z toho zúfalí, ak by ste vedeli nejak pomôcť, bol by som veľmi vďačný. :(
white power Offline
#2 Vloženo : úterý 6. května 2014 5:46:07 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Ahoj, vítej na našich stránkách.
S něčím podobným jsem se už setkal u svího auta, předpokládám že si svíčky vyměnil a dal jsi tam správný NGK ZFR6F-11. Vyměň taky zapalovací kabely když jsou starý tak začnou probíjet a když přidáš plyn tak auto začne cukat. No a mě to dělalo špatný čidlo v rozdělovači, když sundáš víčko rozděodvače a palec (pamatuj si jak byl jde nasadit na 3 způsoby) tak pod ním je víčko pod kterým jsou 3 halovy senzory a já měl u jednoho upálenej jazýček. Taky se mrkni jestli jen nemáš vypadlej konektor co je přímo nahoře na rozdělovači.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Ludas Offline
#3 Vloženo : úterý 6. května 2014 8:00:00 (UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Hele obcas mi to cuka taky (i kdyz tak jednou za dva mesice). A ted se stalo dvakrat, ze jsem to nenatocil... no kdyz s tim autem musis odjet, tak proste musis BigGrin vzdy jsem to roztlacil, chcipl jsem to a pak to naskocilo bez problemu... je to trochu risk, ale jestli je remen v pohode, Probatko ti to odpusti BigGrin tak to schvalne zkus...
5x Ford Probe 2,2 gt ♥
white power Offline
#4 Vloženo : úterý 6. května 2014 15:13:28 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Roztlačit taky párkrát pomohlo, pak ještě pomohlo očistit ten zbytek haláku a nakonec jsem dojel do Ostravy a na benzínce to lehlo úplně, naštěstí jsme tak jeli pro druhý auto na díly tak jsem to z něj rovnou kuchnul.
Jinak roztláčet ho můpžeš jak chceš i kdyby ti náhodou přeskčil řemen tak se tenhle motor nemůže nikdy potkat.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Ludas Offline
#5 Vloženo : úterý 6. května 2014 19:12:40 (UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
No tak to rad slysim, ja byl vzdycky orosenej, kdyz jsem poustel spojku...=D
5x Ford Probe 2,2 gt ♥
Morinsmoto Offline
#6 Vloženo : pátek 9. května 2014 18:55:53 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Měl jsem podobný problém, auto ale vždycky nastartovalo. Jak jsem se rozjeltak jsem skákal jak kozel! Jestli svíčky dávaj jiskru, tak to nejsou kabely. je blbost aby probíjely všecky. po startování mrkni jestli jsou mokrý a cítit od benzínu. Jestli jo tyk by mělo být vstŕikování ok. Dále je vzduch. Bud filtr, klapka atd. U mě to byla prasklá ta velká hadice sání, prostě to pŕisávalo vzduch ...
P1 2,2L GL 1991
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.