logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Ranni kouř z výfuku
dany651 Offline
#1 Vloženo : neděle 4. května 2014 22:49:18 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Ahooj.Rano jsem štartnul probatko 2,0 a všechno kolem zahalil dým.Jako když startneš Pragu V3S Před generalni opravou...:)Delalo to par minut..Zvuk normalni,reakce motoru take.Pak celej den nic,normalka bez kouřu,motor šlape jak hodinky..Tak nevim co se deje.Ve čtvrtek jedu s probatkem na výlet tak 2000 kilaku,tak nechci aby se mi cestou neco rozsypalo..Nevite co to muže delat?..Auto stalo pred nastartovanim v klidu tak dva dny..a pak to udelalo.Uvidím ráno,jestli to bude opet delat..
white power Offline
#2 Vloženo : pondělí 5. května 2014 3:00:59 (UTC)

Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Ráno byla docela zima a každý auto v zimě kouří, není to ani tak kouř ale spíš pára kombinace vzdušký vlkosti a vody zkondenzovaný ve výfuku, pokud to po ohřátí motoru zmizí a když je teplo tak to nedělá tak je všechno v pořádku a neřeš to. Mě taky včera Jeep hulil jak stará Liazka.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
dany651 Offline
#3 Vloženo : pondělí 5. května 2014 8:45:36 (UTC)

Tak proč to nedelalo v zimě?.:)A ono to nevypadá na páru.Je to hustej bílej kouř,jako kouřova clona na tanku..:)Dnes jsem to ráno nastartoval..15 sekund nic,,a pak to vystřelilo..a všechno kolem se stratilo ve kouřovy clone..chodci kolemdouci si ucpavaly nosy..:)pak to delalo tak minutu,dve..a pak zase nic...Mne to spiš voni jako když stojiš u nastartovaniho trabantu..I když to neni takovej namodralej kouř,spíš bílej..
white power Offline
#4 Vloženo : pondělí 5. května 2014 18:37:05 (UTC)

Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Tak podle tohodle popisu to spíš vypadá na olej, to ti třeba mohlo prasknout gufero na ventilu nebo něco podobnýho a stejká ti olej do spalovacího prostoru a hulí to podle toho jak si motor ten olej nasaje. Něco podobnýho jsem měl když jsem měl špatný turbo, dobu to nic nedělalo a najednou si to nasálo olej a široko daleko nebylo nic vidět (kdo jezdí pravidelně na kámen tak to zná BigGrin ) a pak zase dobrý.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Ludas Offline
#5 Vloženo : úterý 6. května 2014 8:03:10 (UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Taky mi to delalo spatny turbo, taky pouze za studena, sakl olej, ale u p2 bych jen hadal... voda se neztraci? A nezakouri si to ani ve vyssich otackach po zahrati?
5x Ford Probe 2,2 gt ♥
dany651 Offline
#6 Vloženo : úterý 6. května 2014 22:19:46 (UTC)

Turbo nemám.:).voda se nestraci,ani olej.Dnes ráno to uz nedelaloSmile.2 dny za sebou jo,na třeti den nic..Tak nevim..
Wesker Offline
#7 Vloženo : pátek 9. května 2014 6:46:19 (UTC)

Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
Zkus takovy maly test: dlouhy kopec dolu, zahraty motor, sjed ho na kvalt bez plynu a dole pridej a uvidis. Jestli to zakouri, sou v haji gufera ventilu.
ex Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24 BlackTop) E85 POWER, Toyota Corolla Verso, 2.0 D-4D 66kw

Nejezdím rychle,létám nízko...
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.