Cau chlapi, mam nejake problemy s p1, tak se s vama o to musim podelit. Nejprve me trapi, ze mi nekdy moje Probe z niceho nic nechytne. Roztlacim to, chcipnu a pak chytne. Stalo se mi to zatim jen dvakrat, po delsi odstavce jsem vzdy nastartoval, pak jedu, chvili necham stat a nastartuju taky, ale po 3 hodinach se casto stava, ze to nenatocim. Jinak starter toci. Pak jsem nedavno koupil dalsi Probe s vadnym starterem, starter mam nahradni a chystam se na vymenu. Kdyz jsem na to koukal, neni to jako u Feldy, co? =D dolu musi jit saci svody, abych se dostal ke starteru? Nebo co vsechno musim sundat? A treti problem, kterej me dost trapi, je ten, ze jsem jezdil s autem, kde turbo fungovalo bez problemu, auto docela kourilo, ale turbo tlacilo. Pak jsem auto behem tydne rozdelaval, zkousel jsem vuli v lopatkach, ta byla mirna. Jinak se tocily krasne. Motor byl schovanej pod plachtou. Ale po nejakym case zkusim hnout s vrtulkami a uz s tim ani nehnu =/ mohlo se mi to z vlhkosti a pristupu vzduchu zadrit? To jsem asi trochu posral, co? =D
btw: kdybyste meli napady na nejaky fajn samolepky na p1gt, tak sem s nima, budu si tenhle tyden nechavat delat, zatim jsem rozhodlej jen pro Ihi turbo America =)
5x Ford Probe 2,2 gt ♥