No to né tak , jak si to představujete určitě teď na jaře ale myslím přece PROBÉČKO P1.
Takže jsem opravil resty ze zimy-moje teď v zimě nejezdí ale po znovurozchození motorku ostřikovačů jsem svého černého žraloka naleštil DIAVOU- to je jediný, čím jde na slunci dělat parádu a po stráveném víkendu jsem se řítil do města - do sídliště.
Měl jsem něco domluvené s kámošem vedle zahrádky s pivem a tak jsem tam přijel.
Zajel jsem k jeho provozovně vedle a okamžitě tam byli tři lidi, kteří se mě ptali na všechno možný o autě.
Někdo PROBE znal, někdo ne ale všichni se chtěli bavit o NALEŠtĚNÝM. Takže leštěte--PROBE.
Mám to v dobrým vzhledovým stavu a tak , když se to trochu namastí, takto nadělá parádu. Jasně , že se to zapráší a neleskne se to furt.
Ale je to dobrá impregnace. Když zaprší,tak jsou kapky jako hrachy. To leštěnky- teflonový jsou drahý.
PROBÉČKO prostě-čím je starší tak boduje čím dál víc. Prostě bylo v základu pěkný- na naše poměry asi tuněný. Škodovky 1990
?????????????????????????????????
----------SAMOZŘEJMĚ nový JAGUÁRY jsou teď taky pěkný--(vzhledově)
Ale když auto jede hned ve městě 100 tak nemusíte už zrychlovat. Jen zopakuji již řečené.
Nový auto si může koupit kde kdo ale na PROBE musí mít člověk srdíčko na pravém místě.
No a to PROBE vypadá i ve svých veteránských létech pořád k světu.
A dneska zase u Lídlu--myslel jsem, že chce někdo zase prachy od člověka z fára a omšelej borec normálně se zajímal o PROBE, že to už dlouho neviděl a že se mu to vždycky líbilo, že si říkal, že si to jednou koupí a měl z toho, že to vidí skutečně radost. Říkám mu - pane 1 3 5 a jedete v mžiku 100.
Jako automat nad 50. Vše ostatní se děje na 5 tku.
Tak už dost -udělalo mě to radost, že to lidi zajímá ale ono je možná důležitější,jak auto vypadá (když tedy člověk nepotřebuje delikátní vymoženosti moderních aut.(když jezdí pár kilometrů -týdně), než se CAMRAT novinkou v automobilovém průmyslu, která sice má vlastnosti doby ale vypadá proklatě neelegantně.
Nový Jaguár je pěkný ale je trochu drahý a na těch pár kilometrů týdně pro mě by se mi nevyplatil.
Protože ---nikdo by se za ním NEOTOČIL. To PROBE boduje.
Jaguára bych si koupit mohl ale vzhledem k týdně najetým kilometrům bych byl bláhový. A člověk potřebuje krom těch svých aut taky jinak existovat.
Snad jsem Vás opět trochu pobavil--tak ahoj