Tak jelikož mam už po výměně motoru u svého probatka, mám teď skoro celé auto na rozprodání, ale bohužel je to velmi časově omezené z toho důvodu že auto nesmi moc dlouho stat u mě před domem, mnou požadované ceny jsou jenom orientační ale myslím že nijak vysoké, ale domluvit se dá všechno, jde mi hlavne o to aby zmizlo ale nadruhou stranu nechci hodit do šrotu auto plné funkčních dílů...
zatim jen pár co jsem vyfotil a abych se nemusel rozepisovat tak jen hrstka věcí, jinak všichni víte co na aute všechno je, do výměny bylo plně pojízdné a vše funkční bohužel bez TP.
Alternátor na r.v. 96 - 500,-
Kompletní sání (klapka, vstřiky, hadičky atd) 1000,-
Zánovní výfuk ( s katem a parohy) 700,-
Převodovka r.v. 94 - 1500,-
Klima kompresor - 500,-
Chladič klimatizace - 500,-
zadní světla - 500,- (foto)
Přední nárazník (skoro nový ještě bez laku, bohužel natržené jedno očko na uchycení) 500,- (foto)
zadní nárazník (z jakéhosi důvodu oříznutý plast kolem výfuku) 500,- (foto)
Sportovní sklopné sedačky + 4 bodový pás (trochu vybledlé od slunce - auto 2roky stálo) 1000,- (foto)
a další díly o ktere si napíšete, a jak říkám na tech cenách se mužeme popřípadě domluvit třeba na tel. 728259892
Jinak jsem ochotný vše poslat např. na dobírku nejvyšší poštovné jsem zatim platil za 4 kola s gumami cca 500 kč, to neni zas taková morda :-D
V odkaze jsou fotky určitých dílů další foto přidám pokud bude zájem...
Zatim díky Lukáš
http://nemo01.rajce.idnes.cz/Na_strel.../