logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Prodám GT 2,5 US
Renni Offline
#1 Vloženo : neděle 16. února 2014 18:32:10 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Nabízím svoje GT 2,5 /US/včetně origo diskyˇ-zimáky a 17disky včetně podložek-letnáky,včetně mé "plazma"hudby,nová komplet spojka,vyvařený spodek,rozdělovač atd atd atd,nebudu tu vše rozepisovat...
foto kdo auto ještě nezná mam tady v galerii.Dám super cenu pod kterou nejdu člen-nečlen 50000,-
Nabídka platí do konce února,pak si ho klidně nechám a budu mít auta dvě,je mi to jedno..(to je důvod proč nabízím,koupil jsem ted Lander Rovera). Reagujte jen vážní zájemci pls. email: renni.r@seznam.cz
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
white power Offline
#2 Vloženo : neděle 16. února 2014 19:15:12 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Jakýho si koupil Land Rovera ? A Probe neprodávej v čem by si pak jezdil na Kámen.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Jeník Offline
#3 Vloženo : pondělí 17. února 2014 10:46:28 (UTC)

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Přesně tak Probe si nech, nevyplati se ho prodávat ThumpUp
Ford Probe 2.5 V6 ´97
jensens85 Offline
#4 Vloženo : pondělí 17. února 2014 19:15:14 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Přesně tak,neprodávej.Jednou přijde doba,kdy by tě to mrzelo...sice probe nemám (mám mazdu),ale je to taková jakásy rarytka podle mě.Dřív jsem měl audi coupe 2.2 GT,které jsem prodal a do dnes mě to s.re...Pokud nemáš nějakou velmi tíživou situaci,která nejde nijak řešit,tak bych neprodával.
Renni Offline
#5 Vloženo : pondělí 24. února 2014 22:18:23 (UTC)

ještě týden platí nabídka..

Land Rover Freelander2LN
Renni Offline
#6 Vloženo : sobota 1. března 2014 18:57:16 (UTC)

Vzhledem tomu že se tu prodávaj 2,5 za 5000,- a je konec měsíce jak jsem psal konec nabídky Rennicara.

Land Rover Freelander2LN
Thullo Offline
#7 Vloženo : sobota 1. března 2014 22:21:41 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Konec dobrý, všechno dobré :o)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Renni Offline
#8 Vloženo : neděle 2. března 2014 18:41:44 (UTC)

člověk tu na začátku napíše:"reagujte jen vážní zájemci"!!!??? no,nic.Martine kdyžtak to smaž celý,díky.

Land Rover Freelander2LN
Thullo Offline
#9 Vloženo : neděle 2. března 2014 19:25:59 (UTC)

2 Renni:
Teda draku snad tě nenaštvalo, že jsem tady něco napsal - myslel jsem to tak, že je dobře, že se neprodalo - fakt by ti to bylo líto - navíc jsem se tady ozval až tehdy, když jsi to uzavřel... tak fakt doufám, že tě to nenaštvalo - ono to totiž takto vypadá :o(
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Renni Offline
#10 Vloženo : neděle 2. března 2014 20:44:14 (UTC)

Kámo,vše pohodě,ale trochu to objasním když už ses ozval: 1/mám několik zájemců přez 60000,- na ruku
2/nemám jediný důvod prodávat Rennicara kvuli financím a už vůbec ne že jsem si koupil další auto Lander Rovera a pak tu brečet jak mi Rennicar dobře sloužil, že jsem do nej narval skoro 300000,-což se mi nikdy nevrátí,že to je nejlepší auto na světě-milaček a ve finale jsem musel koupit ochcáfku z důvodu..blablablablabla !
3/jako jedinej prodávající z vás tady,jsem to opravdu neinzeroval nikde jinde na nettu než tady!!a ted vysvětlím proč:chtěl jsem aby to mel někdo z klubu nebo někdo kdo auto chce a chce byt zaroven jedním z nás/Kámen atd./Aby se mohl na mne,jako byvalýho majitele vždycky obratit,jelikož to auto znam nazpamet a ne že pak tu bude za tejden psát co mu kde prasklo,nefunguje atd...
4/z toho všeho vyplývá,že s rennicarem jsem už došel do stadia že nevím jak dál si s ním hrát,předělavat atd(což mne právě drží a baví u tohodle auta) proto jsem ho chtěl dát k dispozici a..
5/ koupit si další Probe /kamaráde Thullo,od koho asi myslíš jinýho než od tebe,to myslím vážně!) a zase od začátku
tvořit něco novýho na něm.A to ne možná někdy..ale do Kamene tohoto léta určitě!
závěr: proto bych nikdy nelitoval,protože jedno probe odchází a další zase mělo přijít!proto jsem se chtěl vyhnout těm příspěvkům typu:budeš toho litovat atd..takže jedinýho čeho lze litovat je, že tu začínaj kupovat Probe pomalu za cenu šrotu,s vyjímkou Thulových aut/díky tomu tu pak každej brečí co se mu tam vše posralo/ a lituju že si zřejmě nepohraju na novým Probeti,jelikož 2probe fakt nepotřebuju ke štěstí...

AMEN Cool

Land Rover Freelander2LN
Thullo Offline
#11 Vloženo : pondělí 3. března 2014 7:47:56 (UTC)

2 Renni:
Mno tak to je pak jiná.

Co se ale úprav týká, tak to mi právě u tebe nejde do hlavy. Vysvětlím.

Já jsem si mazlíka udělal tak, jak je nyní už poměrně dávno a téměř nic se na něm neměnilo už x let - proto je stále stejný. Jsem přesně v tom bodě, jak ty říkáš, že už nevím, co víc s tím dělat - ne, že by to nešlo, možností je miliarda (např. Turbo, Kompresor, Duplex, Lambo doors, bílý interiér, křídlo, neony vsude možně, vzduchový podvozek, nasávače a výdechy vzduchu všude po autě atd.) ale jde spíše o to, že to auto je tak, jak jsem ho chtěl a jak mne stále okouzluje - prostě ho měnit nechci.

Ovšem ty - ty jsi právě ten, co ho téměř každý rok něčím výrazným změnil - neváhal jsi od základu měnit jeho vzhled. Pokaždé to bylo trošku jiné auto - což bylo super. Proto se tomu teď divím ;o)

A taky právě proto, že peníze nepotřebuješ, tak jsem si říkal, nač to prodávat. Já s mazlem vyjedu možná 7-8x za rok (včetně Kamene) a stejně bych ho neprodal :o) (a to i když teď zrovna peníze docela potřebuju na projekt s nemovitostmi - konkrétně s garážemi teda)

Takže jen proto jsem napsal, že konec dobrý, všechno dobré - protože je dobře, že ti auto zůstalo. Ono prodat se dá přeci vždy - i za rok třeba ;o) takže letos na Kameni, se zase uvidíme a to je z toho celého, to nejlepší kámo...

:o)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Renni Offline
#12 Vloženo : pondělí 3. března 2014 8:30:47 (UTC)

Původně odesláno: Thullo Jdi na citovaný příspěvek
2 Renni:
Mno tak to je pak jiná.

Co se ale úprav týká, tak to mi právě u tebe nejde do hlavy. Vysvětlím.

Já jsem si mazlíka udělal tak, jak je nyní už poměrně dávno a téměř nic se na něm neměnilo už x let - proto je stále stejný. Jsem přesně v tom bodě, jak ty říkáš, že už nevím, co víc s tím dělat - ne, že by to nešlo, možností je miliarda (např. Turbo, Kompresor, Duplex, Lambo doors, bílý interiér, křídlo, neony vsude možně, vzduchový podvozek, nasávače a výdechy vzduchu všude po autě atd.) ale jde spíše o to, že to auto je tak, jak jsem ho chtěl a jak mne stále okouzluje - prostě ho měnit nechci.

Ovšem ty - ty jsi právě ten, co ho téměř každý rok něčím výrazným změnil - neváhal jsi od základu měnit jeho vzhled. Pokaždé to bylo trošku jiné auto - což bylo super. Proto se tomu teď divím ;o)

A taky právě proto, že peníze nepotřebuješ, tak jsem si říkal, nač to prodávat. Já s mazlem vyjedu možná 7-8x za rok (včetně Kamene) a stejně bych ho neprodal :o) (a to i když teď zrovna peníze docela potřebuju na projekt s nemovitostmi - konkrétně s garážemi teda)

Takže jen proto jsem napsal, že konec dobrý, všechno dobré - protože je dobře, že ti auto zůstalo. Ono prodat se dá přeci vždy - i za rok třeba ;o) takže letos na Kameni, se zase uvidíme a to je z toho celého, to nejlepší kámo...

:o)

jen k těm úpravám vysvětlím: ted jsem se zbláznil do nových úžasných barevných chromových folií,bohužel nelze do nekonečna lepit ani strhavat jednu folii přez druhou na jednom aute,člověk by se rád pochlubil zas na Kameni,ale na Rennicara to fakt už nejde jak technicky tak ani s moji novou představou,škoda.Polepím Lander Rovera a na Kamen teda v původním balení... Unsure

Land Rover Freelander2LN
Thullo Offline
#13 Vloženo : pondělí 3. března 2014 11:11:18 (UTC)

2 Renni:
Mno a co tak ty, co tam jsou nechat všechny sundat???
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Renni Offline
#14 Vloženo : pondělí 3. března 2014 19:04:38 (UTC)

" ale jde spíše o to, že to auto je tak, jak jsem ho chtěl a jak mne stále okouzluje - prostě ho měnit nechci"
Thullo, tak tady jsi to přesně vystihl jak to cítím i já,proto nechci současný "image" strhávat,jedině to tak prodat a zkusit ten chrom na jiným... Ale to už jsme mimo téma inzerce aby nám Bílá síla nevynadala BigGrin cože to tu řešíme..Prostě nabídka tu byla za slušný peníze myslím,tak si trhněte a Rennicar půjde semnou do hrobu Flapper

Land Rover Freelander2LN
Thullo Offline
#15 Vloženo : pondělí 3. března 2014 19:35:41 (UTC)

Já se také divím - X lidí po mě teď poslední dobou chtělo 2,5ku - ale když se nějaká dobrá objeví od klubáka s jasnou historií atd. tak nikdo nic...
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Tomio007 Offline
#16 Vloženo : úterý 4. března 2014 13:34:52 (UTC)

Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Lidi by chtěli nejraději komplet auto po generálce za 5 000,- Mad
Ford PROBE 2.5 V6-modrásek
Tomio007 vs Probe 1:0 :D
Milda Offline
#17 Vloženo : úterý 4. března 2014 18:38:03 (UTC)

Původně odesláno: Thullo Jdi na citovaný příspěvek
Já se také divím - X lidí po mě teď poslední dobou chtělo 2,5ku - ale když se nějaká dobrá objeví od klubáka s jasnou historií atd. tak nikdo nic...

Nelituju kupu od tebe Thullo.
Ale vždy,když se koupí auto,tak se pak ukáže opravdu pěkný kousek a člověk by si vyrval vlasy z hlavy (ja teda žádný nemám)BigGrin ,proč ještě nepočkal.A divím se taky že se neprojevil zájem o tak pěkný kousek.Kdyby byl k prodeji ještě v létě,tak bych měl kupce.(ale asi z křížkem po funuse)Glare
Renni Offline
#18 Vloženo : středa 2. dubna 2014 20:58:59 (UTC)

Původně odesláno: white power Jdi na citovaný příspěvek
Jakýho si koupil Land Rovera ? A Probe neprodávej v čem by si pak jezdil na Kámen.

tady můj nový trakturek..

Land Rover Freelander2LN
Thullo Offline
#19 Vloženo : čtvrtek 3. dubna 2014 9:00:49 (UTC)

Moc hezký povoz pane ;o) Jaká je to motorizace a rok?
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.