logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
2 Stránky<12
Lishaackovo Probe aneb splněný sen
Bad Offline
#21 Vloženo : neděle 16. února 2014 15:42:36 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 15 time(s) in 15 post(s)
Ad odskoky - potřebuješ takovej, co zatáhne za lanko, které se připojí na mechanismus zámku. To by měly oba dva cos poslal splnovat. Vyber si takovej, co se ti bude lépe montovat, cenově jsou na tom stejně.

Ad ledky - ledky jsou v dnešní době už překonaný, používej SMD moduly. Maj v sobě vlastní čip, kterej je řídí. Konkrétně 5060 a 5030 tušim, čip Samsung, při výběru koukej na svítivost v lm (lumen) nebo cd (candela). Dost hřejou, takže s tim je třeba počítat a v té souvislosti bych doporučil vyměnit patice - není to nutné, je to spíš preventivní opatření.
lishaack Offline
#22 Vloženo : pondělí 17. února 2014 17:46:25 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 9 time(s) in 8 post(s)
Původně odesláno: Bad Jdi na citovaný příspěvek
Ad odskoky - potřebuješ takovej, co zatáhne za lanko, které se připojí na mechanismus zámku. To by měly oba dva cos poslal splnovat. Vyber si takovej, co se ti bude lépe montovat, cenově jsou na tom stejně.

Ad ledky - ledky jsou v dnešní době už překonaný, používej SMD moduly. Maj v sobě vlastní čip, kterej je řídí. Konkrétně 5060 a 5030 tušim, čip Samsung, při výběru koukej na svítivost v lm (lumen) nebo cd (candela). Dost hřejou, takže s tim je třeba počítat a v té souvislosti bych doporučil vyměnit patice - není to nutné, je to spíš preventivní opatření.

Ad odskok - jo, tomu rozumím, spíš sem měl na mysli to, jestli síla toho slabšího stačí na odemknutí nebo ne. Jsou sice za stejnou cenu, nicméně ten slabší už je i s instalačním materiálem a tak nebudu muset použít moji představivost a fantazii (neb jak praví Zdéňa Polrajchů, tak největším nepřítelem kuchaře je jeho vlastní fantazie :-)) při zapojování.

Ad ledky - mrknu na ty moduly, díky za radu!

Taky sem si všiml jedné věci a nechci zakládat nové téma. Dost často mi jede sahara - i po né moc dlouhé jízdě se mi zdá, že jede jak blbá když se zastavím. Je to normální? Možná jo, já jen tak pro jistotu..

Jinak u plánů jsem zapomněl na výměnu oleje a filtru a oleje v převodovce (díky Weskerovi za doporučení:-)) ale to se udá až pojedu zase domů nebo chalupu. Na to se těším - snad to pomůže, při vytočení jedničky mi tam nejde prdnout dvojka - né že bych tak často sprintoval ale občas to nepříjemně překvapí..
Probe GT 2.5 V6
- Fialka 96, Batmobil 93, Chladič 93, Turek 97
Probe GT 2.2 turbo
- Deadpool 89

Bad Offline
#23 Vloženo : úterý 4. března 2014 5:23:32 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 15 time(s) in 15 post(s)
Původně odesláno: lishaack Jdi na citovaný příspěvek

Taky sem si všiml jedné věci a nechci zakládat nové téma. Dost často mi jede sahara - i po né moc dlouhé jízdě se mi zdá, že jede jak blbá když se zastavím. Je to normální? Možná jo, já jen tak pro jistotu..

Jinak u plánů jsem zapomněl na výměnu oleje a filtru a oleje v převodovce (díky Weskerovi za doporučení:-)) ale to se udá až pojedu zase domů nebo chalupu. Na to se těším - snad to pomůže, při vytočení jedničky mi tam nejde prdnout dvojka - né že bych tak často sprintoval ale občas to nepříjemně překvapí..

Sahara se může spouštět kvůli špatně nastavenému TPS čidlu.

Co se řazení týká, je to holt starý auto...Mě na to pomáhal takovej trik, že sem na jedno sešlápnutí spojky vyřadil na neutrál a pak na druhý sešlápnutí spojky dal dvojku. Když to vychytáš, nikdo to ani nepozná, ale na TOP sprint časy to není úplně nejlepší technika ;)
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
2 Stránky<12
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.