logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
P1 2,2 gt
Ludas Offline
#1 Vloženo : sobota 8. února 2014 14:20:58 (UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Stručně popíšu nějaké problémy, co mě trápí s Probátkem. Auto je v dobrém stavu, ale vím o pár nedostatkách, tak se chci poradit s někým, kdo o těhlech motorech něco ví... Takže nejlíp mi stejně poradí asi WP BigGrin

1) Auto mi hrozně hulí bíle, když to sešlápnu, lidi říkají, že je za mnou normální pára... voda se mi ztrácí, je vždy úplně na dně po každé jízdě. Takže fouklá palice? Přitom to auto jezdí v pohodě. Měl bych tam dát asi kovový, co? A nebude moc vysoký oproti standardnímu? V pohodě si hlava s blokem bez menší úpravy sednou?

2) Jelikož mám třetí P1gt, vím, kolik má tlačit turbo, vždycky šlo až k té poslední čárce před červeným, teď nenatlačí víc, než přesně pod tu šestku. Mohou to být přidřené lopatky? Chyba bude nejspíš v turbíně, co? Mám druhou, takže vyměnit není problém..

Díky za rady, borci :)
5x Ford Probe 2,2 gt ♥
white power Offline
#2 Vloženo : sobota 8. února 2014 15:57:49 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Pokud se ti ztráci voda a auto hulí bíle tak je to těsnění pod hlavou, jestli chceš dávat kovoví tak si ho musíš nechat udělat na míru, sice to nestojí moc ale musíš k nechat srovnat hlavu i blok motoru jinak si to nesedne a bude to stejný nebo ještě horší než teď. Jestli s tím jezdíš tak dávje pozor abys to neuvařil, když motor uvaříš tak se zkroutí hlava a můžeš jí zahodit.
Malej tlak u turba může bejt i tím propáleným těsněním, špatným turbem nebo i tím že ty budíky nejsou úplně nejpřesnější.
V každým případě začni výměnou těsnění pod hlavou a určitě nech přebrousit i hlavu, nekupuj těsnění Victor Reinz, jsou to vyhozený peníze, mě nevydrželo ani měsíc i když je pravda že jsem mu dával tlak 12PSI.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Ludas Offline
#3 Vloženo : sobota 8. února 2014 18:57:52 (UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Supr, to jsem potreboval vedet... ze se musi neco delat s hlavou i blokem. Tesneni bych si klidne vymenil sam, ale tohle asi necham profikum BigGrin jen doufam, ze mi to nekdo neposere, s temito motory v hk nikdo zkusenosti nema Bored
5x Ford Probe 2,2 gt ♥
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.