Ahoj, kdyby měl někdo zájem, tak jsem se po dlouhých letech konečně přemluvil a přenechám své Probe II 2.0 mám už jiné auto a nepoužívám ho a je to škoda aby stálo a chátralo.
základní info, až to nafotim tak doplnim:
ročník 1996
barva černá
interiér hodně slušný stav, žádné potrhané nebo zničené sedačky, palubka v naprosté pohodě
exteriér drobné přebrušované místo na kufru jinak bez problémů, žádná rez, podvozek před dvěma lety ošetřen nástřikem proti reznutí
technická do léta 2014 ale nebude problém s další technickou, zatim jsem nikdy problém neměl
auto mám asi 11 let a každej rok do něj cpu peníze a opravuju a poctivě udržuju, takže vůbec neni poznat že by to auto mělo najeto 270.t km, motor byl vyměněn za téměř nový, tedy motor má nalítáno cca 130t a je v bezvadném stavu.
mám na tom 15" původní kola obutá na zimní barum bravuris ty mají najeto cca 2t km a jsou opravdu fakticky nové, k tomu je další sada letních pneu které mají najeto cca 5t km a stav také super (to jsem nakoupil kdyz jsem jeste myslel ze si ho delsi dobu necham), dale je k tomu sada 17" pneu na alu rafcich, pneu jsou v supr stavu najeto taky cca 3t km ale rafky jsou lehce misty bouchle, nechaval jsem dva rovnat ale pak jsem uznal ze to je marny, tak necham doslova za cenu pneumatik a rafky neresim.
jsou k tomu dva klice.
Seznam veci ktere jsem na tom posledni dobou opravoval je dlouhy, kompletne je udelana nova spojka, diferak, rucni brzda, ramena, klouby, alternator, baterka, remeny, sterace atd atd atd.
jedina vec co jsem chtel jeste nechat udelat a uz jsem to nestihl je jeden homok.kloub, pripadne se muzeme domluvit a necham to jeste udelat, pro vazneho zajemce, je to sranda tak za 2t.
celkove bych rekl asi toto, auto je to pekne, hromada veci je nova a vymenena, za dobu co jsem do nej cpal penize jsem fakticky vetsinu veci vymenil, ale neni tam zadny tuning. auto nema az na uvedeny kloub zadny problem a i presto ze ma najeto 270t je v hodne slusnem stavu a nikdo by to nepoznal.
cenu si predstavuju vcetne 3 sad pneu a 2 sad alu komplet finalni cenu za vsechno 15.000,- coz je myslim cena hodne dobra i kdyby to chtel nekdo jen na nahradni dily, prakticky dostanete pneusky a auto k nim zadarmo :)
jen loni jsem do toho nacpal 25t, nova spojka si moc nezajezdila to samy diferak, vse delane nove, klidne to rozeberte na nahradni dily a rozprodejte si to po kouskach a vydelate na tom (jen mi to nerikejte mrzelo by me to)
Petr Homola
tel.724106834
homola-petr@email.czProbe 2 16v r.1996 najeto 260t, základ bez tuningu, černá barva