Zdravím Vás přátelé,
po těžkém rozhodování Vám musím oznámit, že mám na prodej svou "milenku".
Vůz jsem vlastnil něco přes 2 roky, má najeto trošku přes 240tis. km. Lak je horší (haubna popraskaná), když se ale naleští, je to ještě krasavice. Vozidlo bylo viděno několikrát na srazu :)
Hodně věcí a fotek se dozvíte
ZDE v mém projektu. Auto jezdilo jen v létě a proto jsem toho za ty 2 roky moc nenajezdil... Na autě jsou 18´ kola s letnímy pneu 225/40 (rok tuším 2010) ale 2 sezóny ještě určitě najedou. Rozvody byly dělány loni při cca. 239tis. km. K autu pravděpodobně přidám i lazené svody koupené v ČR (záruka 2 roky). V tématu se dozvíte, že byly měněny svíčky, kabely a rozdělovač. Rozdělovač je momentálně na reklamaci a náhradní rozdělovač pravděpodobně taky odchází (rozdělovač po reklamaci dám k autu). Toto je jediná závada, kterou kupující bude muset vyřešit! Technická je do 2/2014 a pojistka zaplacená do 5/2014 (nebudu ji rušit)
Cena pro členy klubu je
20.000,- Kč (o ceně se ale můžeme ještě pobavit)
P.S. jediné co po kupujícím požaduji je přepis vozidla (sám mám vozidlo v polopřepisu - malý techničák ale není procvaklý)
EKO poplatek je 5.000,- KčDůvod prodeje: naskytla se mi od známého pro mě dobrá koupě a i když jsem hodně přemýšlel, nakonec vyhrál jiný vůz... Bohužel ale momentálně 2 vozidla neuživím :( . Na Vás z Probe Clubu ale nazapomínám a určitě se mě jen tak nezbavíte. Na srazy budeme jezdit dál. A až Vlastička bude mít papíry, určitě si vybere Probe :)
email na mě je:
zarda.j@seznam.czTel.: 602 369 121
EDIT 9.9.2013 - nový rozdělovač už mám domaMitsubishi Eclipse 2g 2.0T (177kW)
Ford Probe 2.5 V6 (119kW)
Ford Probe 2.0i (85kW) - EX (14.5.2011)