logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
12 Stránky«<101112
Kámen 2013
DannyW Offline
#221 Vloženo : pondělí 29. července 2013 22:28:10 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
My sme dorazili předevčírem v sobotu po týdenní dovolené v jihočeském kraji, je tam fakt krásně BigGrin. Mě taky neobešly technické potíže, při odjezdu z letiště mě začlo cosi bouchat vzadu u levého kola, takže sme to pak vzali hned do Starého Bozděchova, kde sme byli na chalupě. Pak sem zjistil, že sem měl povolené všechny šrouby a to tak, že se dali volně rukou šroubovat. Když pomyslím na jízdu po dálnici a jízdu zručnosti, kde to dostalo asi nejvic zabrat Crying no ale jinak ok. Po zpáteční cestě po naší krásné dálnici se mi povolil spodní šroub na pístu co drží sport.tlumič v původním pozdře tlumiče na PP straně z té rozhrkané dálnice a zas to třískalo. Naštěstí jen taková blbost.

Jinak jsem moc rád, že se Vám letošní sraz líbil, a že sme mohli svou troškou do mlýna přispět k pohodové atmosféře celého setkání. Dík patří i těm, kteří přispěli k organizaci. Tedy bráchovi i kámošům i Tomiovi a Thullovi za ceny, Vamanovi za kužely a Opečkovi za rady, jak co a jak dobře udělat, i všem ostatním za přátelskou atmosféru. Wink Děkujeme za příspěvky a těšíme se i na příští rok BigGrin a doufám, že to bude bez těch prudičů BigGrin, protože jinak to bylo fakt super ThumpUp
Probe GT 2,5 24v,´93 Silver metalic
Stříbrňák
BMW 530d touring E39 '02
Zarda Offline
#222 Vloženo : středa 14. srpna 2013 18:42:49 (UTC)

Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Tak se také připojím s nějakým vyjádřením k letošnímu srazu.
Předem se omlouvám, že je to tak pozdě ale nějak jsem se sem nedostal :(

Letošní sraz ukázal, proč jsem se stal majitelem vozu Ford Probe. Nejenom, že je tento vůz jedinečný i přes to, že neoplívá žádným extra výkonem, není to zadokolka, někdo tomuto vozu říká PROBLÉM Cursing atd. - pro nás je toto auto SRDCOVKA! A s klidným srdrcem dnes dokážu říct (napsat), že my jsme pánové a dámy doopravdická rodina! Tento sraz ukázal, že si žádný člen není lhostejný a když se ukáže nějaký problém - vyřeší se.

Tímto chci vyjádřit velké DÍKY našemu Thullovi, který mi půjčil svého "Mazla" a nejenom to, abych si přepravil nové srdce z "Borůvky" od PachezZe, kterému také děkuji. Díky také patří Cuirovi, který mi pomohl s diagnostikou a pak také Vám všem, kteří jste na sraz přijeli. Tomio, na tebe také nazapomínám :)

Kemp u dědka byl parádní, žádný problém nebyl a i to pivo se dalo pít :), organizace na letišti byla také super (je to hold něco nového), jen je škoda, že si to moje "milenka" neužila :)

Už se těším na příští sraz!

P.S. Pokud někdo z Vás bude mít chuť poznat Krušné hory, je vždy vítán na naší chatce!
Mitsubishi Eclipse 2g 2.0T (177kW)
Ford Probe 2.5 V6 (119kW)
Ford Probe 2.0i (85kW) - EX (14.5.2011)
Rostakd Offline
#223 Vloženo : sobota 17. srpna 2013 14:24:30 (UTC)

Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
U me je skoda, ze jsem zpet koupil Probe az ted letostni sraz byl prvni bez probecka. Nemohu se dockat na pristi rok :)
Škoda Superb 2.5 TDi 2004

Brachovo : Probe GT 2.2 Turbo 1989,Probe 2.0 16V 1995,Probe 2.5 V6 1996
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (4)
12 Stránky«<101112
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.