Přátelé, zakládám toto téma, aby jste zde dávali odkazy na vaše foto a videogalerie pořízené na srazu Kámen 2013 :o)
Moje fotky i videa jsou ZDE:
Kámen 2013 by ThulloDovolím si zde se i rozepsat o letošním srazu, který byl dle mého soudu i dle slov většiny z vás jedním z nejlepších!!!
Samozřejmě že je to vždy supr, když se s vámi setkám, ale letos to mělo nějaký zvláštní šmrnc.
Příčinu bych viděl v několika stručných bodech:
1) CAMP u Dědka byl ´náš´ a to i přes to, že tam byla parta motorkářů - ti byli krotcí jako beránci a Holanďani byli taky super.
2) Program na letišti (i přes počáteční dohady s rogalisty) byl vítanou změnou, kterou bychom asi rádi udrželi i nadále!
3) Nikdo se tam navzájem nehádal, nikdo nedělal scény, nikdo se nevylil tak, že by byl nepříjemný ostatním (jak aj ja kdysi) :o)
4) Byli jsme spolu a netvořily se žádné separované jednotky
5) Navzájem jsme si pomáhali při řešení různých drobných komplikací s našimi sondami :o)
6) Thullinka mi dělala velikánskou radost samými vítězstvími - holt, žák je lepší učitele :o)
Zkrátka a dobře, bylo to fakt špica a jsem moc rád, že jsem tam mohl být už od středy - napřesrok jedu už od pondělka :o)
Nyní se vrátím zpět k moderování a k pořadatelům akce na letišti - za vaší snahu se ve zcela dobrovolném příspěvku vybralo podle mě krásných 2.500,- (i za to stěhování atd.) a to konkrétně takto:
Tom GT RED Brno: 200,-
Tomio007: 200,-
Vaman: 100,-
Jeník: 200,-
Zarda: 100,-
Pachezz: 200,-
JM: 100,-
Matoprobe: 100,-
Renní: 100,-
Andreew: 100,-
Luboš Bobek: 100,-
Standa: 100,-
Opečko: 100,-
White Power: 100,-
Stig: 100,-
DaPavlis: 200,-
MacHaček: 90,-
Disease: 100,-
Thullo: 210,-
Doufám, že jsem vše napsal správně a na nikoho a na nic jsem nezapomněl!
Peníze mám u sebe - takže stačí se setkat spolu DannyW, nebo mi pošli číslo účtu, přepošlu ti to tam! :o)
Znovu ještě bych moc rád poděkoval těm, kteří vymysleli cenu speciálně pro mě za to, co dělám pro Probe Club - opravdu mě to moc dostalo vy pacholci! Jedno oko nezůstalo suché a já jen doufám, že tak jak jsme to jeli do teď, tak to zůstane a my v tom budeme pokračovat - díky moc kluci!
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz
Thulloweb