Tak bych taky rád zhodnotil letošní sraz :)
Jelikož jsme jeli už s Thullem a Thullinkou ve středu tak jsme si mohli válet šunky a odpočívat dýl,ale jak už to tak bývá,nic není jenom tak :/ První problémy začly sjezdem z dálnice do Pelhřimova, kde se mi povolila těhlice a kolo mi začlo drhnout o pružinu,naštěstí nám půjčil nářadí jeden hodný pán a dal jsem vše zpět,ovšem při dotahování na nábojku mi pukla matka,se kterou jsem si pak hrál ve čtvrtek.
V pátek se nám výlet do Červené Lhoty zvrtnul na mezinárodní sraz corvett a tam se zardova milenka naštvala a začla protestovat,tak ji Thullo vzal do závěsu na lano,ale uprostřed cesty nám došel benzín
Naštěstí jela s Thullem mladá,krásná blondýnka, které si všiml pán ve vesnici a dovezl kluky s benzínem zpět k autům
Sobota by byla bez chybičky,kdyby tam nebyly ti vyp... zku... ču...,kteří mi i kopli do auta. Ovšem to nás díky bohu neodradilo a díky skvělé organizaci DannyhoW a jeho bráchy,kteří zařídili aparatůru a všechno komentovali jsme si to náramně užili a dokonce jsem poprvé viděl Thullo hodně dojatého z malby, kterou dostal od DannyhoW. Večer jsme opravili i porouchané vozidla
Přehodil se Zardův rozdělovač a já jsem vysekal druhou matku,kterou jsem zalomil v pátek při přehazování matek. Tímto bych chtěl poděkovat i všem kteří mi pomohli(JM,Opečko,Vaman) vlastně celý Probeclub!!!!! Jsme opravdu jedna velká rodina,super parta lidí s nejlepšíma autama na světě!!!
Takže ikdyž se ze začátku trochu chmouřilo,tak sraz dopadl skvěle!!! Všem zúčastněným děkuji že dorazili a vytvořili tak parádní atmosféru.
Pro PROBEclub hasič STÍN
Ford PROBE 2.5 V6-modrásek
Tomio007 vs Probe 1:0 :D