logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
2,5 V6 nejde proud do palivového čerpadla
jensens85 Offline
#1 Vloženo : úterý 16. července 2013 18:26:08 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Ahoj, mám mazdu 626 ,kde mi umřel motor. Koupil jsem jiný z xedose, dal mu nějakou tu péči(veškerá těsnění,gufera,zabroušený ventily,rozvody,..).Můj původní motor byl KL01 ,ten nový z xedose KL03. Sání jsem použil mé původní a veškerý čidla atd jsem použil taky původní z KL01.Rozdělovač na obou motorech byl KF34,oba motory šlo nastartovat před montáží.Teď mám vše složeno a mám problém,nejde mi proud do palivového čerpadla.Původně jsem myslel že mám blbě rozvody a že mě to nepustí kvůli čidlu na klice(mělo by být funkční,většinu věcí mám dvakrát tak mohu zkoušet,kromě rozdělovače) a čidlu vačky v rozdělovači,ale mám je správně. Několikrát jsem to kontroloval.Když máčknu na kontakty rele pal. čerpadla,tak se roztočí.Zkoušel jsem to i startovat jakoby na tvrdo se zmáčknutym relé a nic.Myslim že mi to nepustí štťávu ani do vstřiků. Mám to v plynu,nemohl by byt problém třeba v tom?Prosím o jakoukoliv pomoc,díky moc.
probeles123 Offline
#2 Vloženo : úterý 16. července 2013 21:40:24 (UTC)

zdravim mě tohle dělal imobilizer a musel sem ho nechat odpojit
2.0 16v červeňásek EX
2.5 V6 znovuoživen EX
jensens85 Offline
#3 Vloženo : středa 17. července 2013 5:44:49 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Právě ,že předtím to šlo nastartovat i s kličkem bez imobilizéru a po chvilce to chcíplo..ale každopádně to zkusím,třeba pomůže.dík.
Wesker Offline
#4 Vloženo : pátek 19. července 2013 22:50:38 (UTC)

Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
A svicky si prehazoval z puvodniho motoru? Me se stalo ze mi svicky umrely po 12ti kilometrech. Vsechny naraz...
ex Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24 BlackTop) E85 POWER, Toyota Corolla Verso, 2.0 D-4D 66kw

Nejezdím rychle,létám nízko...
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.