logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Do P1 zatíká
Morinsmoto Offline
#1 Vloženo : pondělí 24. června 2013 6:28:58 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Dobrý den pánové, tak jsem zjistil, že mi do mé P1 v dolním rohu předního skla u spolujezdce zatíká, voda kape ze spodu palubní desky z ventilátoru. Zkoušel jsem zasilikonovat tu gumu kolem okna (jen v tom rohu) a krycí plech vespod okna ale nepomohlo. Vím, že poradit je těžké, ale zajímalo by mě, zda třeba na to P1 netrpí, nebo jestli se neucpává nějaký odtok popřípadě jestli s tím nemáte nějaké zkušenosti a jak jste to případně vyřešili. PS: je zvláštní, když auto postavím čumákem dolů a mírně doprava (tak, že všechna voda stéká právě do tohoto místa), tak se zdá že nezatíká. Díky Morinsmoto
P1 2,2L GL 1991
nickout Offline
#2 Vloženo : pondělí 24. června 2013 14:18:05 (UTC)

Hrozně dlouhou dobu jsem řešil stejnej problém,teklo přes větrák u spolujezdce.Dal jsem celou palubku ven a nakonec jsem zjistil,že stačí zasilikovovat tu plastovou mřížku,která je pod tou plechovou krycí mřížkou pod oknem.......a bylo po problému.....
Morinsmoto Offline
#3 Vloženo : pondělí 24. června 2013 17:10:33 (UTC)

Děkuji za názor, je pravda, že ta u spolujezdce je prasklá a kus jí chybý (bylo to talepený mechovým těsněním). PS: musel jsi rozdélat celou palubku, nebo jen ten vrchní díl u okna? Dík Morinsmoto
P1 2,2L GL 1991
nickout Offline
#4 Vloženo : úterý 25. června 2013 13:18:28 (UTC)

Kvůli tomu problému jsem vyhodil celou palubku ven,ale zbytečně.....stačí to samozřejmě rozhodit venku......a padlo na to spousta silikonu.....ta plastová mřížka je v takovým prolisu a nejde poznat,že je zkroucená.Poznal jsem to až tak,že jsem na ten plast dal silikon,vložil do toho otvoru a oddělal jsem to zpět a zjistil,že se silikon otiskl jen z poloviny obvodu,druhá půlka vůbec.....tak jsem ho tam dal hromadu a od té doby mám klid....
Morinsmoto Offline
#5 Vloženo : úterý 25. června 2013 19:25:32 (UTC)

A když jsi rozhodil tu palubku bylo vidět kudyma to teče a jak si přišel na to,že pomůže zasilikonovat ty dvě mřížky?Dík Morinsmoto
P1 2,2L GL 1991
nickout Offline
#6 Vloženo : středa 26. června 2013 13:13:30 (UTC)

kamarád zalezl do auta a já jsem na přední sklo zvenku stříkal vodu a on sledoval,kudy to vjede dodovnitř......a pak už bylo jednoduchý dojít k tomu,že to bude mřížkama....
jubileus Offline
#7 Vloženo : středa 26. června 2013 19:58:22 (UTC)

Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)
Do té mřížky napadá spousta bordelu- ostrý listy, květy z topolů....
Už jsem měl vícekrát venku. Ale nechápu proč musíte něco silikonovat. Když je okno přilepený jak má , tak není důvod něco zaslepovat--pokud asi netrčí nějaký listy nebo něco , po čem to stéká ,kam nemá-- ale zaslepovat.

Auto mi stojí pokaždé nahnuté jinak ale voda v něm nikdy nabyla ani při velkých slejvácích. Toto nějak nechápu. Musíte tam mít nějaký bordel , po kterým to stéká trochu jinam než dolů do toho okapu. Fakt divný.Confused
nickout Offline
#8 Vloženo : čtvrtek 27. června 2013 13:28:43 (UTC)

možná jsem se špatně vyjádřil,ale já jsem nic nemusel zaslepovat,jen jsem to musel po obvodu zasilikonovat,páč jak to asi stojí na sluníčku,tak se ty mřížky zkroutily a už to nesedělo v karoserii celou dosedací plouchou,ale udělala se tam škvírka,kterou tekla voda po plechu a skapávala na větrák a tudy do kabiny......
Kutafon Offline
#9 Vloženo : čtvrtek 27. června 2013 18:55:31 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Zdarec nevim kama vam to valí,voda je svina ale odtikací kanalek v pravo pod kapotouu ten plastovy musi byt čisty a přilepeny tam je ten problém.
Morinsmoto Offline
#10 Vloženo : čtvrtek 27. června 2013 19:31:58 (UTC)

Co mysliš tim plastovym kanalkem vpravo?
P1 2,2L GL 1991
Kutafon Offline
#11 Vloženo : pátek 28. června 2013 6:32:49 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Původně odesláno: Morinsmoto Jdi na citovaný příspěvek
Co mysliš tim plastovym kanalkem vpravo?

Je hned pod oknem v rohu vedle plastove mřižky jak je vin
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (3)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.