logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
2 Stránky<12
Probe při rozjezdu cuká
Morinsmoto Offline
#21 Vloženo : úterý 14. května 2013 7:34:19 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
No podíval jsem se na ten návod od Vamana a měl jsi pravdu. Je divný že to nestartuje s tím ukostřením :( Každopádné jsem to ješté jednou projel, kontrolka neblikala tak je možný že se nic nevyblikalo, protože se ani nic nenačetlo (před tím jsem to nevědomostí vyresetoval). Pak jsem při volnoběhu odpojoval vstřiky a teď je stav takový, že auto necuká ale už se ani nerozjede, při rozjezdu se dusí a kontrolka problikává. Pak už jsem to vyblikat nezkoušel ...
PS: Kdysi když jsem seřizoval volnoběh, tak ten šroubek byl totálně zespodu zasranej ...
P1 2,2L GL 1991
Morinsmoto Offline
#22 Vloženo : úterý 14. května 2013 19:30:25 (UTC)

Dobrý večer pánové, ještě v poledne jsem neměl ani páru, ale sázel jsem na vzduch nebo benzín. Nakonec jsem se rozhodl jít od vzduchového filtru. Valil jsem z práce dom a utěšoval se, jak ho rozdělám bude tam bordela jak sviňa, já to vyčistím a vše bude OK. Jenže ouvej filtřík jak z fabriky, tak že kouknu jestli není zasraná klapka a ejhle v té hnusné tlusté hadici byla díra jak do prde... Stačila elektrikářská izolačka (jen provizorně na 100 let) a Ford valí jak víno. Děkuji všem za pomoc, díky takové blbosti jsem se zase něco přiučil... Díky všem Morinsmoto
P1 2,2L GL 1991
jubileus Offline
#23 Vloženo : pondělí 3. června 2013 17:42:21 (UTC)

Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)
Chtěl jsem jako starý "KLASIK" do toho zase kecat, že u embéček to dělalo sání falešnýho vzduchu do karbecu ale nechtěl jsem zase prudit nějakýma kecama, když jsem to u PROBE ještě neřešil.
Ale ono ejhle -- starý poznatky a fígle platí stále.
Tak tentokrát jsem měl do toho jít alespoň bys ušetřil čas.

Ale je to dobrý poznatek i u PROBE- už to tady jednou taky někde bylo. Je problém , že ta tlustá trouba od
sání vzduchu nejde nikde sehnat. Nebo snad jo? Všimnul jsem si, že to šmakuje i hlodavcům. Na jednom místě je to nějak podezřele vroubkovaný - což by výroba gumy nesvedla. Jak to chlapi řešíte, když je ta pucka co vede svisle dolů z té hadice před motorem od sání trošku okolo přechodu mastná. Neříkejte, že tam motáte izolačky.
I gumový trouby musí jít nějak opravit. Díky za vaše zkušenosti a příspěvky.RollEyes
Morinsmoto Offline
#24 Vloženo : úterý 4. června 2013 19:14:41 (UTC)

Hele nebudeme si nic namlouvat Probe je za zenitem a kór P1! Investovat do tohoto auta nejakou kačku chce rozvahu. Když stačí páska tak je to nejlepší řešení nikdy nevíš, kdy se Ti posere motor, spojika, převodovka a auto půjde do šrotu !!!
P1 2,2L GL 1991
white power Offline
#25 Vloženo : úterý 4. června 2013 19:52:21 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Původně odesláno: Morinsmoto Jdi na citovaný příspěvek
Hele nebudeme si nic namlouvat Probe je za zenitem a kór P1! Investovat do tohoto auta nejakou kačku chce rozvahu. Když stačí páska tak je to nejlepší řešení nikdy nevíš, kdy se Ti posere motor, spojika, převodovka a auto půjde do šrotu !!!

Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Morinsmoto Offline
#26 Vloženo : úterý 4. června 2013 21:37:27 (UTC)

No čerti se, ale je to tak a věz že svou P1 budu držet co se dá ... !!!!
P1 2,2L GL 1991
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (3)
2 Stránky<12
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.