logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Prosba o radu -osvětlení interieru Probe 2.5 ,1994
tomino26 Offline
#1 Vloženo : středa 24. dubna 2013 19:36:49 (UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Čau kluci.
Mám takovej problém. Chtěl jsem zapojit na dveřní spínač osvětlení interiéru, led logo , ale po zapojení to fungovalo naopak. Když jsou dveře zavřený, tak svítí, a když jsou otevřený, tak zhasne.
Napíchl jsem měřák na drát co vede do dveřního spínače, a při otevřených dveřích tam není proud žádnej, a kyž se zavřou ukazuje to necelých 12V.
Lampička osvětlení interiéru při poloze vypínače na lampičce v OFF nesvítí, v poloze ON svítí.
Nevíte co s tím? Díky.
FORD PROBE 2.5GT ,r.v. 1994
Andrew Offline
#2 Vloženo : středa 24. dubna 2013 21:29:23 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Asi tu plácám(jen se snažím pomoc)
ale nezapojil jsi to třeba blbě? tj. mezi drát od spinače dveří a nějakej jinej drát kde je plus? pak by při zavřených dveřích bylo v obou drátech + a při otevrenych kdy tam nejde proud možná mínus a svítilo to (sice si nějak neumim představit proč by se to tak dělo takže to asi bude blbost ale je to jediné co mě tak napadá).
Já jsem se před delší dobou v té lampičce taky vrtal a mám dojem že tam byly 3 kabely a všechno bylo + a - šlo od kostry šroubem kterým je to celé přišroubované.
2,2 GT -ex, 2,5 V6 r.95
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.