logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
10 Stránky«<8910
Volna debata zn. o cemkoliv :)
Wesker Offline
#181 Vloženo : sobota 2. března 2013 10:05:05 (UTC)

Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
My sme byli vcera nabidnout Yarina v AAAauto. Volal nejaky borec z acek, ze videl na Bazos.cz nas inzerat, a ze to auto chteji, ze jich maji nedostatek, atd… Moja mu rikala, ze cena je pevna, ze nehodla slevovat, a at nas usetri zbytecne promrhaneho casu a kilometru projetych na jejich pobocku v Otrokovicich, ale on ze nam ty prachy za to chteji dat, ze to je dobra cena, ale musi to byt jeste dneska. Me sice bylo jasne, ze to nebude tak jednoduche, ale sem si rikal, aspon bude o cem mluvit Smile Tak sme se vzali a na smluveny cas sme prijeli k nim do Otrokovic. Pripominam, od nas je to 50 kilaku…
Chvilku po prijezdu se nas ujmul typek, tak 23 let, zacal Yarise fotit, prohlizet ze vsech stran, meril fugy meti sloupkem a dvermi atd… Nakonec nas poslal at si dame kavu, ze se ozve. neubehlo ani 30 minut, byl zpet a rikal, ze vic nez 35 fiku nabidnout nemuze. Zrejme na aute nenasel zadnou chybu, tak se aspon zacal ohanet tim, ze TP je duplikat, pac puvodni se pri stehovani neham ztratil a ze neni mozne dohledat to, jestli sme opravdu druzi majitele a ze pripadnemu zakaznikovi to nevysvetli a bla bla bla. Pritom se to na urade vpohode dohledat da. Ale s..e pes, sou to prece AAA, ti nikdy nikomu nedaji to co pozaduje, ani kvalitu, ani nejruznejsi asistence, no proste nic. Koupite a ste v tom sami. Je to smutne, ale je to tak…
Tak sme se ve slusnosti rozloucili, i kdyz to ve mne vrelo, ztracena hodina cesty, projety benzin a tak, a kluk se sel venovat dalsimu chudakovi, ktery sel prodavat 4g. golfa f Te-De-Icku, na 100% nebouraneho, ale minimalne omotaneho kolem stromu.
Takze ja osobne bych sel do AAA prodat jedine auto, ktere bych nikde jinde neprodal…
ex Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24 BlackTop) E85 POWER, Toyota Corolla Verso, 2.0 D-4D 66kw

Nejezdím rychle,létám nízko...
white power Offline
#182 Vloženo : sobota 2. března 2013 10:44:24 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Tohle je jejich běžná politika, řeknou že ti za auto daj tolik za kolik ho inzeruješ a když jim ho přivezeš tak najednou je cena poloviční a začnou si vymejšlet hystorky proč nemůžou dát víc, AAA maj i výkupčí který si pro auto přijedou a vykoupěj ho i u tebe doma takže když se někomu z vás příště ozvou tak je nejlepší jim říct ať si pro auto přijedou sami a pokud nebudou chtít dát předem domluvenou cenu tak je to jen jejich promrdanej čas a benzín. Úplně nejhorší varianta je nechat jim auto protihodnotou, nedávno mi vyprávěl kamarád story jak byl v AAA svědkem toho že přijel pán s Feldou a peugetem 406 který jim tam nechá protiúčetm a vezme si Fábku za feldu která byla prej v docela pěkným stavu mu nabídli 1,-Kč a žabožrouta asi 2000,-
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
opečko Offline
#183 Vloženo : sobota 2. března 2013 18:40:34 (UTC)

Poděkoval(a): 12x
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
o AAA je škoda času i psát a Auto ESA maj stejné praktiky
bohužel
vaman Offline
#184 Vloženo : sobota 9. března 2013 7:01:48 (UTC)

Poděkoval(a): 6x
Was thanked: 16 time(s) in 16 post(s)
Démon má dnes narozeniny tak mu přeji vše nejlepší ! ThumpUp Doufám Démone že nevadí že jsem to naprášilBigGrin BigGrin . A jak jsem se to dozvěděl ? Démon určitě tuší.......RollEyes
Démon Offline
#185 Vloženo : sobota 9. března 2013 13:59:01 (UTC)

Díky za přání. Jasně že nevadí že jsi to zveřejnil. Vím jak jsi to zjístil. BigGrin
Ford Probe 2,5 V6 1997
Venito Offline
#186 Vloženo : pondělí 11. března 2013 20:22:39 (UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Wesker: No asi nemerili:) a ikdyby jo, musel bych si bliknutim oxenonovavat xenony a to kvuli zmrdum v dyzloch na obchvatu rozhodne delat nebudu, jenom at plati kdyz jezdi jak pi*e, hlavne slovaci kteri sem denne dojizdi za praci,
Asi jsem si nevsiml, ze jel doprotivky benzinak, uz tam skoro zadne nejezdi, takze se ti omlouvam, uz je nedokazu v te cerne smradlave tme rozeznat, nejak sem se naucil jezdit s vnitrni cirkulaci v ramci zachrany sveho zivota....Cursing

No a co ja delam prez zimu? no hadej:) probecko jezdi spolehlive takze tam jenom jednou za cca 8 mesicu vymenim olej a jednou za cas umyju mrkacky, zbytek nic nevyzaduje:) ... ale Vettka zaslouzi vecnou lasku a experimenty, takze porad neco tunim, vylepsuju, pajim, kontroluju merim...... a sak ty to znas, piiicovinky :) dnes sem treba meril tlaky valcu, vysledek 10,2 - 10,8, takze pohodicka, akorad me trochu zlobil muj prototypovy pripravek nez sem to vychytal:)

A vy co noveho na Madarske strane Bilych Karpat?:)
Probe_96 2.0l, Chevy Corvette_89 V8 350cui .......American @ Japan caars

Wesker Offline
#187 Vloženo : středa 13. března 2013 21:01:46 (UTC)

Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
To Venito: vole a neni to malo? Jaky ma kompresni pomer? Toz u V6 je to predsmrtny stav, u V8 nevim...
ex Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24 BlackTop) E85 POWER, Toyota Corolla Verso, 2.0 D-4D 66kw

Nejezdím rychle,létám nízko...
zelena_zeme Offline
#188 Vloženo : čtvrtek 14. března 2013 3:16:07 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Démone, nebyl jsi teď náhodou párkrát na Krásného? BigGrin pár dnů tam jezdilo černý Probe, zmátlo mýho psa, ptej chtěl naskočit do cizího auta Flapper Btw nepotkáváš v Podolí mýho krasavce? Jezdí s ním ségra, bydlí tam...
Démon Offline
#189 Vloženo : čtvrtek 14. března 2013 22:49:58 (UTC)

zelena_zeme : Na Krásného jsem sice byl asi před měsícem u kámoša a ten mi říkal, že tam stává taky černé probe. Takže jsem to nebyl já. A v Podolí jsem ještě probe nepotkal.
Ford Probe 2,5 V6 1997
zelena_zeme Offline
#190 Vloženo : pátek 15. března 2013 3:47:08 (UTC)

Původně odesláno: Démon Jdi na citovaný příspěvek
zelena_zeme : Na Krásného jsem sice byl asi před měsícem u kámoša a ten mi říkal, že tam stává taky černé probe. Takže jsem to nebyl já. A v Podolí jsem ještě probe nepotkal.

No to bude asi to moje, černý co tam stává. Nicméně za poslední měsíc ho tam mohl vidět tak jednou BigGrin Mladá říkala cca 3 týdny zpátky,že 2x nebo 3x stálo u psího výběhu černý Probe, a nebylo moje.
V Podolí stává ve směru na Bedřichovice, po pravé straně za mostem před hospodou. Ty ale asi jezdíš přes starou Líšeň, tudíž na druhou stranu, možná proto jsi ho nepotkal....
zelena_zeme Offline
#191 Vloženo : pátek 5. dubna 2013 1:56:51 (UTC)

nevím, jestli to tu už nebylo.... ale, kdopak zaparkoval pod stromem? BigGrin

Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (5)
10 Stránky«<8910
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.