logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Homokineticky klb nepasuje!Surne pomoooc!!
livedjmalo Offline
#1 Vloženo : pátek 22. února 2013 9:18:50 (UTC)

Poděkoval(a): 41x
Zdravim ako v predchadzajucich prispevkoch som uz pisal vlastnim FORD PROBE 2.2L 82kw ...nedavno mi zacal lupkat homokineticky klb tak som sa ho rozhodol vymenit...Ako sme ho zacali menit u kamarata v garazi tak sme zistili ze homokineticky klb ktory sme objednali nepasuje!!! znacka model vsetko sedi ale klb nie :((( Crying Crying prakticky vnutorna strana toho noveho je uzsia a vonkajsia strana je sirsia a tak tam nepasuje... objednaval som ho tu http://www.autodielymt.s...oub-starline_15319.html a samozrejme uz mam dohodnute ze mi peniaze vratia.. Nechapem ako je to mozno...Prosim stao sa to uz nekomu?Ozaj neviem co mam robit a som z toho zufaly...Bratia Cesi prosim pomozte mi ste jediny co vedia a chapu to auto..Vopred dakujem za odpovede....
Ford Probe Gt turbo
livedjmalo Offline
#2 Vloženo : pátek 22. února 2013 9:27:07 (UTC)

este chcem dopnit ze v technickom preukaze mam napysane ze vyrobca podvozku je FORD LTD.,GBR ...moze to mat nieco s tym spolocne?
Ford Probe Gt turbo
white power Offline
#3 Vloženo : pátek 22. února 2013 12:48:46 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Sice nechápu proč ses uchýlil zrovna ke značce Starline, ale podle toho odkazu a čísla dílu by ten kloub měl bejt správně, ještě zkus spočítat drážky a změřit průměry jestli ti neposlaly něco jinýho,
počet vnějších drážek: 26
počet vnitřních drážek: 25
průměr homokinetického kloubu do těhlice: 56 mm
průměr homokinetického kloubu: 89,5 mm
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
1 user thanked white power for this useful post.
jdlesk1 Offline
#4 Vloženo : pátek 22. února 2013 13:01:35 (UTC)

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
souhlasím s WP - starline nekupuj jestli ho brzo nechceš měnit znovu... :) polsko je polsko...
Ford Probe 93 2.5l V6 24v by Sony,Vrabi,Tom,Juři a Já.
1 user thanked jdlesk1 for this useful post.
livedjmalo Offline
#5 Vloženo : pátek 22. února 2013 16:44:08 (UTC)

mate pravdu ...ten klb co mi poslali mal 28 vonkajsich drazok a priemer 29mm a ten moj mal 27 mm a drazok 26..takze mi poslali nieco ine ale zvlastne najviac na tom bolo ze cislo serie co bolo vytlacene na kynetaku sedelo...Dnes som objednal inu znacku...
Ford Probe Gt turbo
opečko Offline
#6 Vloženo : sobota 23. února 2013 11:31:09 (UTC)

Poděkoval(a): 12x
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Původně odesláno: livedjmalo Jdi na citovaný příspěvek
Zdravim ako v predchadzajucich prispevkoch som uz pisal vlastnim FORD PROBE 2.2L 82kw ...nedavno mi zacal lupkat homokineticky klb tak som sa ho rozhodol vymenit...Ako sme ho zacali menit u kamarata v garazi tak sme zistili ze homokineticky klb ktory sme objednali nepasuje!!! znacka model vsetko sedi ale klb nie :((( Crying Crying prakticky vnutorna strana toho noveho je uzsia a vonkajsia strana je sirsia a tak tam nepasuje... objednaval som ho tu http://www.autodielymt.s...oub-starline_15319.html a samozrejme uz mam dohodnute ze mi peniaze vratia.. Nechapem ako je to mozno...Prosim stao sa to uz nekomu?Ozaj neviem co mam robit a som z toho zufaly...Bratia Cesi prosim pomozte mi ste jediny co vedia a chapu to auto..Vopred dakujem za odpovede....

mám doma obě poloosy komplet a s autem před rozebraním jsem přijel as60km vpohodě
nám i cely motor a převodovku
non turbo asi nikdy mít nebudu tak mi to tu jenom vadí
livedjmalo Offline
#7 Vloženo : sobota 23. února 2013 21:22:34 (UTC)

dakujem prave som ti napisal spravu
Ford Probe Gt turbo
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.