Takže,
už cca 2 měsíce mě můj 2.0 16v docela trápí svou nespolehlivostí, problém se tady již možná řešil, ale to nevadí..
Auto jezdí cca 3 dny v pohodě bez problémů.
Čtvrtý den přijdu ráno k autu, spěchám do práce a..nemůžu nastartovat (vše ok jak má být).
Pátý a šestý den ten samý problém.
Sedmý den jen tak ze srandy zkusím nastartovat, a hle! Auto jede jako kdyby nic..
A takto se to opakuje už nějakou dobu, přičemž baterka je plně dobitá (vyzkoušeny 3 různé baterky), svorky jsem vyměnil.
Včera si ze mě zase rozhodlo udělat prdel na šrotovišti (vezl jsem tam plné auto odpadu do sběru), zdechlo mi
POPRVÉ, co ho vlastním, na volnoběh, hned poté, co jsem vystoupil. A už jsem nenastartoval. Místní borec mi nabídl, že ho mám rovnou hodit na váhu a že mi dá 2,-Kč / kilo
. Odmítl jsem..prozatím
Takže odtah, děkuji členovi Lenny_GM.
Na internetových diskusích jsem po cca 3 hodinách ustavičného hledání našel možné důvody, a bylo jich tolik, že mě z toho málem kleplo..od svíček přes rozdělovač až po palivové čerpadlo..
No, každopádně nečekám, že mi tady někdo hned poradí tak, aby se problém pokudmožno ihned vyřešil, ale aspoň jsem si trochu ulevil :)
Kiwi