logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
2 Stránky12>
P: PII 2.0 16V 1996
Mik Offline
#1 Vloženo : sobota 2. února 2013 22:35:42 (UTC)

Poděkoval(a): 6x
Zdravim vsechny probare mam tu pro Vas svoji karu

Probe 2.0 16V
Eko zaplaceno
STK 5/2013

Prodam pouze z duvodu, ze bych si chtel poridit 2.5 V6

Vybava
Elektricka okna
Elektricka zrcatka
Klima
dofukovani sedacky ridice
modre nasviceny interier
Alu kola se zimakama
pridelano znackove vyskove repro

K autu
Original naraznik v cervene barve, sani vzduhu, zadni svetla s oranzovym blinkrem + stredova odrazka, kryty prednich svetel i se slzama pred svetla

Motor: vymenen kompletne cely cca pred pul rokem puvdnim majitelem- Olej nezere zadna zvysena kourivost hydrostely nejsou slyset otacky drzi krasne

Interier: Kombinace dvou barev seda- seda se vzorem zachovale sedacky bez poskozeni pristrojovka neposkrabana tapecirunky neponicene

Na aute
predni Tuning spojler, tuning prahy, vydech kapoty- funkcni vyrezane vzduch proudi primo na sportovni filtr
Denni sviceni ve spojleru tmave predni i bocni blinkry, zadni svetla i se stredovou odrazkou tmave,

Auto je pro blazny jako je treba Thullo (nic ve zlym)
Lak stoji za prd chtelo by to kompletne nastrikat
nacata poloosa- pekne se ozyva
a nejspis lozisko v predu- je mozny ze ten zvuk vychazi z poloosy
elektrika plne funkcni pouze neukazuje tlak oleje a teplota vody cidla jsou KO tachometr maka!

Na dodelani popripade predelani do originalu nabizim a prodam nejvyssi nabidce pouze pro cleny klubu

Fotky u me v profilu v pripade zajmu zaslu
2.0 16V
Sem ten kreten co te predjel z prava...
probeles123 Offline
#2 Vloženo : sobota 2. února 2013 23:45:08 (UTC)

Zdravim taky by bylo dobrý když prodávaš auto zvedat telefony a ne že když ti volámě že by sme ho na s to procent odvezly tak to nezvedáš máš hold smulu vzaly sme jiný v mostě tak pro příště aspon zvedej telfon mě se to auto líbylo a docela mě mrzí že sem ho nekoupil ale co nedá se nic dělat a volaly sme ti nejmín čtiřikrát
2.0 16v červeňásek EX
2.5 V6 znovuoživen EX
Thullo Offline
#3 Vloženo : sobota 2. února 2013 23:49:09 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
2 Probeles123:
A nevolali jste třeba předchozímu majiteli? :o) Mik ho totiž nemá dlouho... ;o)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Mik Offline
#4 Vloženo : neděle 3. února 2013 11:12:57 (UTC)

Původně odesláno: probeles123 Jdi na citovaný příspěvek
Zdravim taky by bylo dobrý když prodávaš auto zvedat telefony a ne že když ti volámě že by sme ho na s to procent odvezly tak to nezvedáš máš hold smulu vzaly sme jiný v mostě tak pro příště aspon zvedej telfon mě se to auto líbylo a docela mě mrzí že sem ho nekoupil ale co nedá se nic dělat a volaly sme ti nejmín čtiřikrát

Normalni lidi musi chodit do prace a kdyz delas ve vybusnym prostredi nemuzes nsit telefon na krku ale to je jedno je mozny ze sem ti to nebral ale normalni je kdyz clovek nebere telfon zkusit treba poslat SMS
2.0 16V
Mik Offline
#5 Vloženo : neděle 3. února 2013 11:15:29 (UTC)

Původně odesláno: Thullo Jdi na citovaný příspěvek
2 Probeles123:
A nevolali jste třeba předchozímu majiteli? :o) Mik ho totiž nemá dlouho... ;o)

THULLO je klidne mozny ze volali me ale delam na smeny ve vybusnem prostredi takze kazdy den po praci mam x proslych hovoru ale tak kdyz neberu telefon tak napisu sms a pockam jestli se nekdo ozve...
Cert vi komu volal a nijak to nehodlam resit sam vis jestli telefon beru nebo ne....
2.0 16V
probeles123 Offline
#6 Vloženo : neděle 3. února 2013 20:35:18 (UTC)

aha tak to se ti omlouvam nechci aby sme se tu nák hadaly To: thulo ne volal sem urřitě mikovi nebo ak se jmenuje ale to nevádí tím se ti omlouvám neuvědomil sem si to
2.0 16v červeňásek EX
2.5 V6 znovuoživen EX
probeles123 Offline
#7 Vloženo : neděle 3. února 2013 20:39:54 (UTC)

a ještě jednou se ti omlouvám že ti píšu do topicu takový nesmysly fakt sem si to neuvědomil
2.0 16v červeňásek EX
2.5 V6 znovuoživen EX
Mik Offline
#8 Vloženo : neděle 3. února 2013 20:51:44 (UTC)

a ještě jednou se ti omlouvám že ti píšu do topicu takový nesmysly fakt sem si to neuvědomil

V pohode nic se nedeje holt proste nemuzes vedet vsechno pohybuju se v praci na plnickach Benzenu Etylbenzenu Cpavku BTX primarniho benzinu HCVD LCO atd takze se proste neda nic delat kdyz bys neco potreboval a ja nebral mobil staci poslat sms ja se ozvu hned jak budu moc
2.0 16V
probeles123 Offline
#9 Vloženo : neděle 3. února 2013 21:05:41 (UTC)

jinak pokud vim tak je z teplic to probéčko že ja si ho pamatuju tam parkovalo na proti mekáči v teplicích je hezký proto sem se ti snažil dovolat tak stane se no tak ted má místo toho červenýho dvoulitra original stav ale pěknej
2.0 16v červeňásek EX
2.5 V6 znovuoživen EX
Thullo Offline
#10 Vloženo : neděle 3. února 2013 22:40:59 (UTC)

JJ jasný - no čert ví, jak to bylo - mě Mik normálně telefony bere, nebo odpovídá na SMSky atd... a vím, že ho kupoval nedávno a ten předchozí majitel mi přišel trošku podivín právě :o) takže otázka je, kdy se volalo... Tak jak tak, už je to jedno a doufám, že PROBELES123 dojede taky na Kámen - viz sekce srazy ;o)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Mik Offline
#11 Vloženo : pondělí 4. února 2013 4:32:14 (UTC)

Muzu to jeste upresnit Probijecka je z dubi najezdila toho hodne a hodne po teplicich litomericich dubi a v okoli sam sem mel tu cest nekolikrat ji videt jeste predtim nez sem ji koupil a kdyby majitel odpovidal na listecky za steracem mel bych ji aspon o pul roku driv. Jinak predchozi majitel je zvlastni typ cloveka ale je to dobrej kluk akorad to chce k nemu najit cestu (kazdej sme holt nejakej)

Jinak mam takovej dojem ze cerveny prbe 2.0 16v mel kamos v Havrani v Bazaru nejakej Milovan jeho bazar se jmenuje autonej byl sem se na nej podivat a prislo mi celkem slusny pokud se jedna o tohle auto tez bylo v originalu a co se tyka prodejce napisu jen jednu vetu ktera myslim bude stacit vsem co vi...

Nedavno se u nej na bazaru objevil Superb 1.9TDi mel najeto 341tis km kazdy (ten co rika ne by to udelal okamzite) by vzhlededm k top stavu sehnal servisku z druhy ruky a auto by stocil hned jak by se mu dostalo do ruky Milovan nechal pocet km tak jak byl a i kdyz za nim chodili lidi a ptali se proc to trochu nestlaci ze by se lip prodal, nikdy nic takovyho neudelal, nema tam sice buhvi jaky kary spis takovy ty lidovky za supr prachy ale podelavat tenhle prodejce asi nema proc...
2.0 16V
Mik Offline
#12 Vloženo : pondělí 4. února 2013 4:33:41 (UTC)

Původně odesláno: Thullo Jdi na citovaný příspěvek
JJ jasný - no čert ví, jak to bylo - mě Mik normálně telefony bere, nebo odpovídá na SMSky atd... a vím, že ho kupoval nedávno a ten předchozí majitel mi přišel trošku podivín právě :o) takže otázka je, kdy se volalo... Tak jak tak, už je to jedno a doufám, že PROBELES123 dojede taky na Kámen - viz sekce srazy ;o)

Vis sam ze i kdyz byl problem s tema blinkrama nebyl problem se mi dovolat sem normalni clovek- tata od rodiny zadnej pan podelam te i o trenyrky....
2.0 16V
Thullo Offline
#13 Vloženo : pondělí 4. února 2013 7:12:06 (UTC)

2 Mik:
To já dobře vím, příjdeš mi v pohodě a fér... A k pánovi, co nestočí tacho v bazaru - klobouk dolů teda. Takových nás je už málo, co jednají na rovinu a fér i na úkor toho, že to třeba někdy nedopadne ;o)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
probeles123 Offline
#14 Vloženo : pondělí 4. února 2013 16:07:37 (UTC)

ano je to ono ano určitě se zastavime na kameni thulleto ano ten pán je solidní a přijemnej zařídil abych nepaltil eko což je super probeles je ve výborným stavu akorád se mi točí na vlnovci krožek co ho drž z obou starn takže cinká a měl v hái kabely ale ted jede jak drak a sem sním na výsost spokojen vše funguje akorád anténa se nevisouvá vrčí ale nehýbe se což mě mrzí to já rad takovýdle hejblata a je to ten z havraně :)
2.0 16v červeňásek EX
2.5 V6 znovuoživen EX
Mik Offline
#15 Vloženo : pondělí 4. února 2013 17:51:08 (UTC)

ano je to ono ano určitě se zastavime na kameni thulleto ano ten pán je solidní a přijemnej zařídil abych nepaltil eko což je super probeles je ve výborným stavu akorád se mi točí na vlnovci krožek co ho drž z obou starn takže cinká a měl v hái kabely ale ted jede jak drak a sem sním na výsost spokojen vše funguje akorád anténa se nevisouvá vrčí ale nehýbe se což mě mrzí to já rad takovýdle hejblata a je to ten z havraně :)

Tak v tom sem sedel asi tydne po tom co ho Milovan privezl uz to bude asi dva mesice... mozna vic akorad jsem porad schanel neco trosku ztunenyho aby bylo od ceho se odpichnout ta kara vypadala dobre pekne si predla a vubec byla v lepsim stavu nez moje probijecka... Tak at ti dobre slouzi a mas z ni jenom radost

Mimochodem samozrejmne ze ti eko zaridil pres ztp kdybych zapatral v papirech nasel bych jeste jmeno ktery se objevi v tvoji odhlasce.... ale ja mu fandim je to dobrej kluk a ma to v hlave srovnany radsi proda ranec aut s minimalnim ritem nez predrazovat a nechat to stat na bazaru tisic let...
2.0 16V
probeles123 Offline
#16 Vloženo : pondělí 4. února 2013 18:40:45 (UTC)

to máš pravdu děkuju to vím že to udělal přes ztp a taky sem rád je to v pohodě týpek lepšího bazaristu neznám také doufám že bude dělat radost ze začatku to vipadalo že to bude nakej zaděl ale ukazalo se že je to auto ve výbornem stavu jinak musm uznat že máš taky krasavce probelese akorád ten plast na tý kapotě mu kazý vzhled ale jinak super kára ta zelená mu sluší ThumpUp
2.0 16v červeňásek EX
2.5 V6 znovuoživen EX
Mik Offline
#17 Vloženo : pondělí 4. února 2013 20:28:16 (UTC)

to máš pravdu děkuju to vím že to udělal přes ztp a taky sem rád je to v pohodě týpek lepšího bazaristu neznám také doufám že bude dělat radost ze začatku to vipadalo že to bude nakej zaděl ale ukazalo se že je to auto ve výbornem stavu jinak musm uznat že máš taky krasavce probelese akorád ten plast na tý kapotě mu kazý vzhled ale jinak super kára ta zelená mu sluší ThumpUp

Zadny plast na kapote neni to je plechovy dil zadnej levnej plast navic se nejedna o zadnou imitaci v kapote jsou opravdu vyrezany saci otvory ktery vedou studeny vzduch k sportovnimu filtru ale krasa je jedna vec moje auto v top stavu urcite neni proto bych byl rad kdyby se povedlo prodat tak jak je nekomu kdo to dodela
2.0 16V
Mik Offline
#18 Vloženo : pondělí 4. února 2013 20:44:20 (UTC)

2 Thullo:
Nejaky Fotky http://verseti.rajce.idnes.cz/Probijecka/#
Zitra nafotim vice interier exterier vady atd....

Jinak tady je inzerat http://auto.bazos.cz/inz...ord-Probe-II-20-16v.php
Samozrejmne ta cena je pro necleny probe clubu pro cleny plati prodej nejvyssi nabidce

Thullo co takhle na dily nebo nejakymu tvymu fanatickymu znamymu byl bych ti vdecnejBigGrin

Thullo 31X Probe ownerFlapper Flapper
2.0 16V
probeles123 Offline
#19 Vloženo : úterý 5. února 2013 14:45:29 (UTC)

jo tak ono to vipadá jako palst ja sem ho z blízka na živo neviděl takže sem nevěděl no BigGrin
2.0 16v červeňásek EX
2.5 V6 znovuoživen EX
Mik Offline
#20 Vloženo : úterý 5. února 2013 16:09:14 (UTC)

jo tak ono to vipadá jako palst ja sem ho z blízka na živo neviděl takže sem nevěděl no BigGrin

Auto ma jedn tri tuningove plasty predni naraznik a prahy
2.0 16V
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (7)
2 Stránky12>
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.