Původně odesláno: tomas3 Zdravím mám k Vám pár dotazu nevíte nekdo kde sehnat rozvody na ford probe I GT? Je to stejny s mazdou?
Dále byh chtel vedet jestli nemáte nekdo zkusenosti s dodelanim palubniho pc? Je to pripravene nebo se musi tahat vsechny kabely?
Jaky prijde olej do prevodovky a motoru. Dale barva fridexu? Jinak z Probe jsem zatim hodne nadsen. Dik za odpoved. Tom
-Rozvody jsou stejný s mazdou jak píše Matoprobe
-Palubní PC dodělat nepůjde, v autě nemáš kabeláž ani čidla na který je PC napíchnutý.
-Do převodovky jedině ATF dextron II, dextron III nebo mercon (olej pro automatickou převodovku i když je to manuál)
-Do motoru nejlíp to co tam bylo předtím, pokud nevíš tak je nejlepší se podívat pod ventilový víko jak moc je motor zakarbonovanej pokud je tak nedávej žádnej Castrol a pod. ten by to rozpustil a za chvíly bys řešil GO motoru, vzhledem kolik je na tacho tak raději 10w40 jinak podle manuálu 5w30 ale to nikdo nedává já mám motor po GO tak dávám 5w40
-Chladící kapalina Fridex G48 ten je pro kombinovaný motory (hliníková hlava / ocel. blok)
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure