Tak přátelé,
máme tady rok 2013 a už bychom pomalu měli začít plánovat termín a místo našeho tradičního setkání členů malé, ale o to zajímavější komuinity probařů :o)
TERMÍN:
Co se TERMÍNU TÝKÁ, tak já bych si dovolil sám za sebe navrhnout termín dřívější - ono je to sice divné, ale v té polovině srpna už je jakási kosa a zejména u vody teda... Ani to počasí nám moc nepřeje. Já teda v loni na letišti byl zmrzlý jako hrom, pak přišel ještě déšť - no zkrátka NIC MOC :o(
Večery jsou taky chladnější a tak mě napadlo, co to dát na konec července? :o) třeba? Hm? Co?
Návrhy:
A) 19.-21.07. (Tomio 007, Zarda, Disease, Marián, Renni, White Power, Alkaponka, Matoprobe, Vaman, Lenny_GM, Jeník, Kiwi, Lukas1, tomas3, Andrew, PachezZ, jdlesk1, Bladzej, Mik, Mac Háček, Morinsmoto, Thomyeah)
B) 26.-28.07.
C) 02.-04.08.
D) 09.-11.08.
E) 16.-18.08.
MÍSTO:
Vzhledm k tomu, že už jsme byli na více místech máme možnost hodnocení a srovnávání.
Teď píšu opět zcela za sebe - vloni se mi to zdálo moc ´roztahané´ a tu rodinnou atmosféru to nějak narušilo. Jídlo sice super, pivo asi taky lepší než u dědka, ale to prostředí - nevím no...
Mě osobně to u Dědka sedělo více - bylo to víc ´´NAŠE´´
A pro ty, co se budou divit, proč už V LEDNU zakládáme téma o tom, kdy bude LETNÍ SRAZ, tak je to jen proto, že si SPOUSTA Z VÁS není schopná ani za těch 8 měsíců, co to víte dopředu domluvit volno v práci, u rodiny atd.
Proto tady zvolme místo a hlavně TERMÍN a sejděmě se přátelé - je to jen 1x za rok, no ne? :o)
Těším se na všechny z vás...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EDITACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EDITACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EDITACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EDITACE
Takže shrnuto to vypadá takto:
Sraz se koná od 19.07. do 21.07. tedy pátek až neděle
Někteří dorazí i dříve - třeba Tomio007 a Já jedeme z Ostravy už ve středu!
Místo noclehu je kemp ´U Dědka´
Kemp U DědkaInfo Ke KempuLetiště, na kterém je sraz v sobotu v 10:00 je pak tady:
LetištěTHULLO - 33x Probe Owner
Vše viz
Thulloweb