logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Brzdy - Brzdí pořád
Marauder Offline
#1 Vloženo : středa 11. června 2003 0:09:08 (UTC)

Chci se Vás zeptat proč já vždycky všechno vod...u jako první teď se mi na Fallenu objevila závada o který jsem vživotě neslyšel ... jakmile se zahřeje auto, žačnou automaticky tvrdnout brzdy takovým způsobem, že pokud chci jet tak max na jedničku - 4000 ot a rychlost tak 15 km, zkončí to tím, že to po 2 minutách uvařím, prostě nevracej se pístky brzd i když sundám nohu z brzdy je v celým okruhu pořád tlak a do tý doby dokud auto nevychladne prostě nemám šanci odjet ....

Marauder
94 SilverBlue Chevrolet Camaro
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Jarry Offline
#2 Vloženo : středa 11. června 2003 0:25:46 (UTC)

Má to ABS ? Pokud ano, bzučí motor ABS ? Pokud na jednu z těch otázek je ne, může to být propouštějící posilovač brzd, který neustále lehce tlačí na píst hlavního válce, může to být zanesenej ventil spínání podtlaku do posilovače, nebo špatně nastavenej koncovej spínač brzdovýho pedálu, /mrtvá poloha/. Nejprve bych zkusil odpojit podtlak do posilovače brzd, pokud problém zmizí, může to potvrdit obě hypotézy.

Jarry
Fender Stratocaster E443129, Fender Telecaster Z8228066 & Fender Tube amp HOT ROD DeLuxe
Marauder Offline
#3 Vloženo : středa 11. června 2003 21:32:42 (UTC)

Tak jestli bzučí motor ABS to nevím, jen vím, že mi ABS přez rok nejde. Dneska jsem mu schválně dával kouř aby se vohřál a brzdy se kously už asi po 7mi minutách tak jsem sundal tu hadici od posilovače a nepomohlo to :o((( nebo jsem jí měl mít sundanou ještě předtím než jsem to začal honit ???
Hmm někdo tvrdí, že to je rozdělovačem brzdný síly někdo že je to hlavní brzdovej válec tak nevím ....

Marauder
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Marauder Offline
#4 Vloženo : úterý 17. června 2003 1:03:52 (UTC)

tak jsem dneska vymenil ”mozek”+ abs motor střihl jsem si to od 22:00 do 23:54 svítil jsem si na to baterčičkou co mám když jsem pod stanem, musím říct, že to bylo celkem maso, pokud to nepomůže vážně nevím kde by mohla ještě bejt chyba

Marauder
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Jarry Offline
#5 Vloženo : úterý 17. června 2003 9:10:22 (UTC)

Zkusils odpojit posilovač ještě než vyjedeš ?
A ten koncovej spínač brzdovýho pedálu je OK ?

Jarry
Fender Stratocaster E443129, Fender Telecaster Z8228066 & Fender Tube amp HOT ROD DeLuxe
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.