logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Rozkradené PROBE II 2,5 V6
wazzaa Offline
#1 Vloženo : neděle 26. srpna 2012 12:56:22 (UTC)

Zdravím všechny někteří možná vzpomínáte jak jsem kdysi dával auto na servis k Miloši Popelákovi. Půjdu rovnou k věci, Miloš celé auto rozkradl, díly, kola skoro vše rozprodal. V tento okamžik řeší celou situaci policie a Miloš stále tvrdí, že auto rozebrali a odvezli mí kamarádi z Probeclubu. Sám jsem zvědav koho z vás práskne... Nicméně mi nejde o vás, ale o Miloše o kterém si myslím, že to vše udělal. Zatím je proti němu spousta důkazů. Avšak zabývám se i tvrzením, že ty díly (nemusí být všechny) má někdo z Vás, proto bych velice ocenil, kdyby se mi dotyčná osoba sama přihlásila, než se do ní pustí policie. V případě že se s touto osobou domluvím na dalším postupu, nebudu požadovat a ani vznášet další obvinění. T

Rozkradlo se snad úplně všechno, díly z motoru, podvozku, kompletně celý kožený interiér, budíky palubovka , tapec, prostě vše co šlo. Dále kola DOTZ Hanzo 17" včetně nových pneu Pirelli Pzero Rosso 225/45 ZR17

Všichni co jste v poslední době něco kupovali od Miloše, dejte mi vědět ;)
Díky za spolupráci Wazzaa

tel: 602 282 283
email: snoza.roman@gmail.com
Thullo Offline
#2 Vloženo : neděle 26. srpna 2012 13:08:10 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Pro ty co Wazzu neznají, je to super kluk a tak bych se rád přimluvil, aby jste si to skutečně nenechali pro sebe - díly, které by jste měli vám nikdo brát nebude, ale je potřeba se dopátrat toho, jak to vše bylo. Díky všem moc za případnou pomoc!
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
sygy Offline
#3 Vloženo : neděle 26. srpna 2012 21:45:28 (UTC)

Poděkoval(a): 9x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
No to uz je moc... to je vrchol toto... Mad
opečko Offline
#4 Vloženo : pondělí 27. srpna 2012 18:49:48 (UTC)

Poděkoval(a): 12x
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
rebel,kterému podal ruku a dělal u něho byl čurák ale že by i miloš ?
no tvého auta je škoda stejný kola sem chtěl ale ani mi je nenabídnul
no a ten interiér no moc pěkný . . . .
rozhodně jestli někdo něco podobného v doré víře kupovál tak dejte vědět vše se dá řešit
eiffel Offline
#5 Vloženo : neděle 2. září 2012 17:07:42 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
bez legrace, než ti to tenkrát nasálo tu vodu, tak jedno z nej probe. Super kola, interier kůže, je ho škoda, fordíka...

Co jsme tam tenkrát byli ještě když jsem měl to své, tak auto bylo kompletní, ale to už je minimálně tři roky...
Už nemám břichoplazy, ztloustnul jsem, začal se rochnit v bahně a cestovat daleko mimo silnice, aktuálně sedlám Jeep ZJ 5,9
Renni Offline
#6 Vloženo : neděle 2. září 2012 20:13:44 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
No tak to je mazec,pamatuju si jak před lety když jsem tam byl naposled a nechal tam svoje Probe s poruchou mého rozdělovače tam Wazovy (aniž by se ho někdo zeptal!!!) klidně vytahli jeho rozdělovač a zkoušeli to na mém autě za což jsem se mu pak zpětně za ně omlouval,ale že to s Waazovým probe dopadlo až takto,tak to mne teda šokuje docela..Akorat jednu věc nechápu,to auto bylo jedno z nejmladších tady,super kola atd a tam venku hnilo v njakym servisu doslova několik let???Pokud by to neopravili do 14dnů max,tak coby majitel to auto odtahnu někam jinam,přinejmenším se zajímám o stav věci.Nějak nepobírám jak si někdo může dovolit rozprodat cizí auto bez vědomí majitele...
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
wazzaa Offline
#7 Vloženo : pondělí 10. září 2012 10:45:18 (UTC)

To jo Renni, ale když máš auta tři a Miloš ti řekne, že to ve volném čase dodělá, tak to neřešíš. No a Miloš to dodělal :D, rozkradl a utekl.
Renni Offline
#8 Vloženo : pondělí 10. září 2012 19:53:18 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Utekl??? ten jeho servis tam už neexistuje nebo jak ?Skoda že zrušili letos Mimonský války,2x do roka jsem ho tam vždycky potkával s tím jeho báwem..
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
wazzaa Offline
#9 Vloženo : sobota 15. září 2012 15:10:02 (UTC)

No už tam není a kdyby nebylo Fantonina, který mi řekl, že s ním Miloš mluvil a ještě mu říkal: Ať mi nevolá a nic mi neříká, že do konce týdne servis ruší a odchází jinam... pak že je mu to jedno.
brutus Offline
#10 Vloženo : středa 10. října 2012 14:37:18 (UTC)

zdar bando, jsem tu zase na skok po nejakem case a koukam , ze stari dobri Probaci jsou jeste porad mezi Vami a timto zdravim i vsechny co me neznaji. Jak nekteri vi, ziju trvale mimo CR a momentalne jsem zpatky a vyklizim nepotrebne harampadi. Ted jsem narazil na tohle tema, kde nejaky " sikulo-smejd" rozkradl probecko. Mam jeste ze sveho dilu habadej...pokud budes neco potrebovat dolozit na sve, klidne se zastav. Idealne s vozikem... Ceny jeste lepsi nez v XXX ta ta ta ta :-))..temer zdarma. brutusss@seznam.cz 603560923
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.