logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Ford probe 82 kw spojka na podlahe
livedjmalo Offline
#1 Vloženo : pátek 31. srpna 2012 11:19:54 (UTC)

Poděkoval(a): 41x
Zdravim ,pred chvilou co som sa zobudil a siel von tak ako som sadol do auta nastartoval nemohol som zaradit rychlost...potom som si vsimol ze spojka uplne zmekla a po piatich minutach uz zostala dole...A prakticky uz nereaguje a nemozem nastartovat auto....musim povedat ze pred niekolkimi dnami som mal problem nastartovat ked som otocil klucom tak len to cvakalo...dupal som viac krat na spojku a potom som nastartoval....viete mi poradit prosim?dnes mam akciu a auto potrebujem.,...cital som ze ju treba ovzdusnit ale neviem kde je ten ventil....dakujem za skoru odpoved...LiveDj Malo
Ford Probe Gt turbo
livedjmalo Offline
#2 Vloženo : pátek 31. srpna 2012 12:07:43 (UTC)

Prave som zistil ze vedla nadobky s brzdovou kvapalinou je taka mensia nadobka napojena na karoseriu a je prazdna....Moze to byt ze je to nadoba na spojkovu kvapalinu?? ak ano tak mi poviete aky druh oleja tam ide??ci to vyriesim len doliatim
Ford Probe Gt turbo
livedjmalo Offline
#3 Vloženo : pátek 31. srpna 2012 14:54:53 (UTC)

takze vyreseno!!! yessss!!! stacilo naliat brzdovu kvapalinu dot a sliapat a sliapat...5 minut sa nic nedialo tak som to chcel vzdat ale potom som uz citil ze sa spojka zacina vracat ale je makka...ale po minute stvrdla...super...chcem sa spytat ze co sa tam mohlo pokazit alebo co by som mal dat skontrolovat...Dakujem
Ford Probe Gt turbo
Zarda Offline
#4 Vloženo : pátek 31. srpna 2012 18:28:14 (UTC)

Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
No jelikož se ti to stalo takhle náhle, tak bych předpokládal, že ti kapalina (brzdovka i spojka jsou v jedné nádobce - jak jsi říkal) někde uniká. Já měl ten problém v hadičce, která je umístěná pod baterkou. Nevím co máš ale za auto. Dle kubatůry předpokládám, že to bude jedníčkový probe GL? Nejlepší by bylo aby jeden šlapal na brzdu nebo spojku a druhý koukal, kde kapalina uniká ThumpUp
Mitsubishi Eclipse 2g 2.0T (177kW)
Ford Probe 2.5 V6 (119kW)
Ford Probe 2.0i (85kW) - EX (14.5.2011)
jubileus Offline
#5 Vloženo : sobota 1. září 2012 16:26:39 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)
Koupil jsem nový gumičky na MAZDU 626 III a nastrčil to do spojkovýho pístu vpředu na motoru---co ovládá rameno přítlaku spojky (válec-pouzdro jsem nechal v původním stavu a už asi 6 let OK) nikde ani kapka. P1 LX 89.

Ale teď jsem si koupil za 750kč novou gumu kolem předního okna a v rozích onanie jako prase-už to neodstává ale i když je to origo díl tak to není jednoduchý okolo vyčistit a šupnout to tam aby to vypadalo jako nový.

TAK HURÁ OPRAVOVAT PROBÉČKA-někdy mi to pije krev ale pak je radost o to větší když se to povede jako origo.

AHOJCool
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.