logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Smutna aneb vsechno je jednou poprve!
tominator Offline
#1 Vloženo : středa 4. června 2003 0:18:49 (UTC)

Dneska odpoledne jsem opet zasel do sve krasne dilny s tim ze uz navdycky odstranim problem se startovanim-samozrejme presvedcen ze na sto procent vim cim to je.Bohuzel po peti hodinach jsem to vzdal/celkove sem se stim trapil asi tak 5dni/.Opravdu jsem vyzkousel snad vsechny varianty ktere sem vedel nebo ktere jste mi poradily/za coz vam take velmi dekuji-hlavne Danovi ktery mi pomahal i po telefonu/.Promeril jsem snad vsechny draty oddelal spinacku,plazil se pod autem,hrabal v motoru prelozil snad 100stran manualu...bezvysledne.Tudiz poprve za dobu kterou vlastnim sve Gt/neco pres pul roku/ jsem byl ndonucen dat ho do servisu, a to jsem ho koupil v dosti zubozenem stavu a menil sem snad vsechny dily...opravdu poprve co me toto auticko nechalo ve stichu tak abych nemohl odjet/i kdyz roztlacit jde-coz je plus/.Schvalne sem strasne zvedavej cim to je-pak napisu.

tominator Offline
#2 Vloženo : úterý 10. června 2003 18:58:37 (UTC)

takze muj mazel uz startuju a pokracuje se v lakovani.Zavada byla absolutnev necem jinem nez jsem myslel-uz od puvodniho majitele jsem nedostal k autu d.o. na alarm a central a imobilizer-no a prave onen imobilizer ktery byl porad deaktivovan se nejak zaktivoval a proto auto neslo nastrejchnout.Ale jsem alespon rad ze ani nyni Probe vnezradilo-toto byla moje chyba ze jsem tam hned nedal novy alarm.Takze ani ted me nezradilo!!!!!!!!!!!!

Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.