logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Nový člen vaman
vaman Offline
#1 Vloženo : neděle 8. července 2012 21:13:35 (UTC)

Poděkoval(a): 6x
Was thanked: 16 time(s) in 16 post(s)
Zdravím vás Forďáci Probáci . RollEyes Jsem tu u vás nový , Forďákem jsem však asi rok a půl , mám totiž Mondeo a jsem registrován ve Ford klubu e.u. pod stejným nickem , kde je mimo jiné i Probeverunka . To pro ty , kteří si o mě chtějí udělat nějaký obrázek . A proč jsem tady i když nemám Probíka ? Chci ho ! Když frčela éra sklápěcícch světel , tak takový auto pro mne bylo nedostupné . Teď se situace zlepšila , tak jsem rozhodnut si Ford Probe koupit . Musím se držet ale nízké cenové relace a z toho pramení můj první dotaz . Probe které jsem si vyhlídl vypadá celkově jakžtakž slušně , je to 2.5 V6 , má však nějaký dost orezlý šíbr . Pokud bych ho chtěl opravit , jaká je prosímvás jeho demontáž , jsem průměrně manuálně zdatný . Je to obtížné ? Díky za odpověď . vamanThumpUp
Thullo Offline
#2 Vloženo : pondělí 9. července 2012 6:42:22 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
2 Vaman:
Vítám tě v clubu :o)

Co se šíbru týká, není to nic složitého - důležité je jen opatrně sundat stropnici, aby jsi se dostal na šroubky a pak je tam už jen 8-12x matka pro klíč č. 10. Také je tam na každé straně hadička na odvádění vody (je v každém roku - takže 4ks) ty stačí vypojit. Jinak šíbr mám - je ale ve fialové barvě - sice bez rzi, ale lakovat by se tak stejně musel (mám dost dílů - jen ať víš - probeček jsem pár už měl - celkem 27kusů :o) takže kdyby něco, dej vědět - pokusím se dodat)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
vaman Offline
#3 Vloženo : středa 8. srpna 2012 19:07:18 (UTC)

Tak mě odedneška mé Probe zase jede ThumpUp Sehnal jsem starší rozdělovač a hned napoprvý chytil a spokojeně vrněl . Hned jsem udělal kratší projížďku . Pro jistotu si brzo seženu ješte jeden a budu ho vozit sebou . Prý jsou KL01 náchylný na poruchy . vaman
Wesker Offline
#4 Vloženo : pondělí 13. srpna 2012 19:17:58 (UTC)

Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
Rozdelovace KL01 sou sracky ThumbDown muj je taky mrtvy... Ale ja to budu predelavat na externi civku se zapalovacim modulem ThumpUp
ex Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24 BlackTop) E85 POWER, Toyota Corolla Verso, 2.0 D-4D 66kw

Nejezdím rychle,létám nízko...
vaman Offline
#5 Vloženo : sobota 27. října 2012 12:46:40 (UTC)

Wesker , až to budeš mít předělaný na externí cívku tak prosímtě hoď nějaký foto jak jsi to udělal , co jsi na to použil a kde jsi sehnal součástky . Já o návodu vím vč. fotek , je to odněkud z ciziny , našel jsem odkaz tady někde v diskuzi ale myslím , že to není na KL 01 . Škoda , že sem nejdou dávat fotky , když tak dám foto do mého profilu ( stejně to tak dělám LOL ) Na tohle se mrkni , Poláci ty rozdělovače tyky musí řešit . http://ford-probe.net/content/view/17/42/ A tady je velmi detailně propracovaná úprava rozdělovače na MX 6 tedy i Probe 2.5 V6 . To máš zřejmě na mysli................................................................ http://www.mx6.com/forum...ternal-coil-install.html
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.