pro Thulla: Díky, od Tebe to potěší, zvlášť když vim kolik Probat ti prošlo rukama a že na nich znáš každej šroubek. Jsou tam v podstatě jen svody, K&N v boxu, Densa svíčky a dlouhodobě opečovávanej motor. Jo, možná taky AiP rozdělovač, kterej sem si podle sluchu natočil tak jak se mi zdálo, že to jde nejlíp za plynem. Popravdě jsem si nemyslel, že Ti budu stačit
Vzal jsem sebou přítelkyni a dcerku, protože tady někdo v pátek psal že veme děti. A oni mi na tom letišti fňukali že je jim zima, pak zase že maji hlad, tak jsme s váma jeli do kempu spanilou jízdu, pak jsme to otočili, neb jsme nechtěli platit za vjezd když Jeník taky musel za chvíli pryč, a já věděl že tam holky dlouho nevydrží. Jeli jsme na oběd do mekáče a tam byla taková fronta, že jsme se nakonec nakrmili bagetou
Hlavně že jste vy Ostraváci dobře dojeli, je to štreka.
Mimochodem, v sobotu 25.8. se chystáme s mladou za jejím bráchou do Krnova, což je skoro Thullovo kraj, že
pro PachezZe: nevim jestli to bylo na mně, ale jméno Dušan Kuťka mi nic neříká. Ale pravda, že jsem blbej na jména.
Jinak jsem rád, že si ve zdraví dojel!