Bohužel s těžkým srdcem nabízím k prodeji a k OPRAVĚ mého modráska.
Byl bych rád, kdyby byl novým majitelem opraven a mohl opět spokojeně vrčet na silnicích.
Je plně pojízdný, avšak má škrábance, na pravé zadní straně prasklinu v laku a lehkou promáčklinu u zadního kola. Viz foto. Zasloužil by si nový kabát.
Když jsem s ním jezdil, motor šlapal jako hodinky a nikdy mě nikde nenechal. I s polámaným rozdělovačem (vyměněn za druhý) jsme dojeli domů. Jezdil jsem s ním každý den do práce a každý den jsem si tu jízdu užíval. Asi cca po roce začal ubývat olej a kouřit se z výfuku. Čas od času to bylo fakt dost (trabant by záviděl) a z toho zase vůbec. Takže motor NUTNĚ potřebuje nové kroužky, obzvláště zadní prostřední válec (tuším 3ka). Bez kroužků na emise zapomeňte.
Motoricky si myslím je na tom dobře. Na silnci sedí dobře, s ničím nebyl nikdy žádnej problém. Startoval vždy na poprvé i v zimě (jednu zimu jsem s ním jezdil i ve sněhu, proto ta pravá strana vypadá jak vypadá - zábradlí bohužel neuhnulo).
Kolem zámku u dveří na levé straně je popraskaný lak a zdá se, že původní majitel ty dveře opravoval a přestříkal.
Prodávám jej, protože jsem hodně času mimo ČR a bohužel na něj nezbývá čas. Už skoro 3 roky odpočívá v garáži a čeká a čeká. Nechci aby ho někdo koupil, rozřezal a rozprodal na díly. Karoserie je v dobrém stavu. Probátek ubývá a tohle si prostě nezaslouží skončit někde ve šrotu. Nemusím ho prodat za každou cenu, může klidně dál odpočívat v garáži. Značky jsou v depozitu, STK je propadlá.
24V, r.v. 1995
Zánovní čelní sklo
Pneu (letní) - přední jsou skoro nové, zadní ještě něco vydrží
Litá kola, klimatizace
Bi-xenonové výbojky (na STK budou muset pryč)
Přídavná dálková a mlhová světla (opět na STK bude problém), navíc jedno je myslím prasklé.
Dálkové odemykání včetně kufru, imobilizér v klíčku
Trošku zaprášený, ale jinak interiér ok. Rádio - ještě uvidíme, možná si ho nechám.
Škrábance na laku, oděrky, pravá zadní strana nic moc
Zadní část výfuku bude třeba vyměnit nebo zavařit (nový díl tuším od cca 1200Kč)
--> !! Motor potřebuje nové kroužky !! <--
Doplněno: Vzpomněl jsem si, že diagnostika ukázala vadnou zadní lambda sondu a problém s EGR ventilem (mám ten dojem).
Po dvou letech, co tu stojí nastartovalo na poprvé.
Pokud by jste chtěli vyměnit komplet motor ok, ale pokud opravit (doporučeno), zvážil bych výměnu rozvodů a vodní pumpy. Obojí je v pohodě a určitě ještě něco vydrží, ale když už taková oprava, tak je lepší udělat to komplet a máte na x let pokoj.
Pokud chcete něco nafotit, zeptat se nebo se přijet podívat, dejte vědět. Probe je cca 20km západně od Brna.
email : pmatlis*post*cz
SMS 608 423479. Neni tu signal, tak prosim jen SMS :)
Probe zdar, Pavel
PS: Asi pro to, že jsem se tu dlouhou dobu nepřihlásil, mi byl zrušen účet. Ale jinak na probeclubu nejsem nový :)