logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
K : Georgeno needs...
Georgeno Offline
#1 Vloženo : čtvrtek 5. července 2012 15:17:31 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Ahoj Xsichti... Flapper
Budu toho muset dost vymenit a pokud bude moznost koupit pekne jete veci,jdu do toho...
Najel jsem s Negrouskem od pondeli 500 mil a abych dal Kamen bez ostudy,potrebuji oba homokinetaky a svody...
Kazdopadne mi kdyztak dejte i odkazy na KVALITNI new veci za good cenu...
Mam moznost mit dily z toho Vulcana,homok.klouby budou asi stejny,ale svody zrejme ne LOL
Ale fyzicky mi jeste nerika pane a vazne to na tom,ze majitel ho prihlasil v roce 95 na 2.2gt TP a ja to proste s takovymhle gulasem v papirech v dnesni dobe nechci!!! Jeste s propadlou STK a Eko za plnej kotel Blink
Sraz se blizi a ja na to nechci spolehat,kdyz nevim jak a kdy to dopadne!
Jo,muzu jit a koupit dily za raketu hned... Ale vcera mi vypocital typek v Plzni repas prevodovky na 38 hadru,tak jsem polknul na sucho!!! Cekal jsem max 25t.kc. Je fakt,ze zatim slape jakstaks,ale...
Nechci mit nejdrasi Probe v CZ,toto prvenctvi necham jinym expertum Flapper G.
Renni Offline
#2 Vloženo : pátek 6. července 2012 21:01:25 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Zlato nejdražší Probe mám zřejmě já a možná nejen v ČR.. :-)))) tak žádný obavy! heled svody koupíš za 4500 včetně dopravy z US,homokinetáky vem od Idaha,kvalitní a levné.Jestli ti neříká ještě "pane" tak bacha s tou převodovkou at nedopadněš jak někteří experti tady... Scared
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
Georgeno Offline
#3 Vloženo : pátek 6. července 2012 21:49:01 (UTC)

Renni: To jsi spatne pochopil... Cernousek mi rika pane uz davno a ten je v automatu,ten Vulcan je trilitr v manualu,ten mi jeste nerika pane... S tim Idahem mas recht,ale do srazu to s nim vyresit nestihnu... Dik.G.
Renni Offline
#4 Vloženo : pátek 6. července 2012 22:07:59 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
dyt máš na to celej měsíc..? mne s tim pomohl Džony a bylo to rychle..
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
Georgeno Offline
#5 Vloženo : pátek 6. července 2012 22:55:36 (UTC)

No ja to nechci riskovat... Eiffel taky objednaval z USA na Cadillac myslim ze chladic a bylo z toho nekolik tejdnu!!!
white power Offline
#6 Vloženo : sobota 7. července 2012 9:33:38 (UTC)

Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Jaký scháníš svody, nějaký laděný, nebo ty origoš litinový, nějaký origo na 2,2 se mi tady válej. Co se týká homokloubů tak tam bych na 99% řek že z vulkána jsou stejný s 2,2GT a na 2,2 jsou jiný (menší a levnější) a nemá cenu je objednávat z USA protože s dopravou tě vyjdou na víc než co za ně dáš tady, třeba v autokelly je maj od 1082,- kus
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
no_namE303 Offline
#7 Vloženo : sobota 7. července 2012 14:58:29 (UTC)

Poděkoval(a): 16x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Zdar ten vulcan se daval i do jinech aut pokud zhanis veci na nej Applications:

1986-1997 Ford Aerostar
1986-2007 Ford Taurus
1986-2005 Mercury Sable
1990-1992 Ford Probe
1991-present Ford Ranger
1992-1994 Ford Tempo
1992-1994 Mercury Topaz
1994-present Mazda B-3000
1995-2003 Ford Windstar

Je to motor co se docela pouzival od fordu takze nemel by byt zas tak velky problem na nej neco sehnat. ThumpUp
Ex Ford Probe GT Turbo :(
Diablo V6 Offline
#8 Vloženo : sobota 7. července 2012 17:50:20 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Původně odesláno: Georgeno Jdi na citovaný příspěvek
Ahoj Xsichti... Flapper
Budu toho muset dost vymenit a pokud bude moznost koupit pekne jete veci,jdu do toho...
Najel jsem s Negrouskem od pondeli 500 mil a abych dal Kamen bez ostudy,potrebuji oba homokinetaky a svody...
Kazdopadne mi kdyztak dejte i odkazy na KVALITNI new veci za good cenu...
Mam moznost mit dily z toho Vulcana,homok.klouby budou asi stejny,ale svody zrejme ne LOL
Ale fyzicky mi jeste nerika pane a vazne to na tom,ze majitel ho prihlasil v roce 95 na 2.2gt TP a ja to proste s takovymhle gulasem v papirech v dnesni dobe nechci!!! Jeste s propadlou STK a Eko za plnej kotel Blink
Sraz se blizi a ja na to nechci spolehat,kdyz nevim jak a kdy to dopadne!
Jo,muzu jit a koupit dily za raketu hned... Ale vcera mi vypocital typek v Plzni repas prevodovky na 38 hadru,tak jsem polknul na sucho!!! Cekal jsem max 25t.kc. Je fakt,ze zatim slape jakstaks,ale...
Nechci mit nejdrasi Probe v CZ,toto prvenctvi necham jinym expertum Flapper G.

Jsem myslel že jsi s tím chlapem domluvený že toho Vulcana "jako" ekologicky zlikviduje a ty si odvezeš jenom auto bez papírů??Confused A pokud tam zůstal originál Vin kod, tak by teoreticky měl jít vystavit nový TP. Nebo nahlásit na dopraváku že byl vyměněn motor z 2.2 na 3.0 a oni ti tu změnu zapíšou do velkého TP. 2.2 GT má myslím papírově větší výkon než 3.0, tak by ta změna neměl být problém.
Ford Probe 3.0 V6
Škoda 120L 1.3
Honda XRV 750 Africa Twin
Georgeno Offline
#9 Vloženo : sobota 7. července 2012 18:24:43 (UTC)

Diablo : No ono to tak jednoduche jak se zdalo zase neni chlapce... Jestli mas nekoho,kdo udela Eko Likvidaci za pytel hrusek,je auto Tvoje... Ja si z toho vezmu jen par drobnosti. Sleep Uz se s tim jebem docela dlouho na muj vkus!
Diablo V6 Offline
#10 Vloženo : sobota 7. července 2012 19:11:48 (UTC)

No, za pytel hrušek asi ne, možná jablek BigGrin BigGrin Ne, já bohužel o nikom nevím, mohu se poptat ale nevím kolik by to stálo Bored Jedine zkusit jestli by šla zapsat ta změna motoru Confused
Ford Probe 3.0 V6
Škoda 120L 1.3
Georgeno Offline
#11 Vloženo : neděle 8. července 2012 7:23:50 (UTC)

Hele mozna by to slo,ale v dnesni birokracii pochybuju... Kazdopadne me je blbe i kdyz jdu na postu,natoz zkouset takovyhle omrd!!! A penize do toho investovat pres naky Cáryfuky neminim! Dneska uz nikdo moc neriskuje a kdyz,tak za ranec... Coz chapu. Cernousek mi spolkne oběživa dost... G.
Diablo V6 Offline
#12 Vloženo : neděle 8. července 2012 8:20:36 (UTC)

Původně odesláno: Georgeno Jdi na citovaný příspěvek
Hele mozna by to slo,ale v dnesni birokracii pochybuju... Kazdopadne me je blbe i kdyz jdu na postu,natoz zkouset takovyhle omrd!!! A penize do toho investovat pres naky Cáryfuky neminim! Dneska uz nikdo moc neriskuje a kdyz,tak za ranec... Coz chapu. Cernousek mi spolkne oběživa dost... G.

to není žádný omrd, vše je podle zákona. Tady máš přepis návodu jak legálně odhlásit auto bez ekologické likvidace ThumpUp :

Jelikož jsem byl vyřadit auto (bez ekolikvidace) podělím se sváma o čestné prohlášení, které jsem měl sebou a o pasáž zákona, ze které to vyplívá. Jinak prohlášení mi psal advokát (kamarád), takže doufám, že bude platit i na ostatních uřadech, mě to s ním prošlo v podstatě bez problémů.

Prohlášení o zániku využití osobního automobilu
(dle ustanovení § 13 odst. 2 zák.č. 56/2001 Sb., o provozu na pozemních komunikacích)

Já, František Vopršálek, nar. XXXXx, bytem XXXXXX, jako vlastník osobního automobilu Škoda XXX, RZ KH XX-XX, rok výroby 198X, číslo karosérie XXXXXX, předkládám k žádosti o vyřazení silničního motorového vozidla z registru jako doklad dalšího využití motorového vozidla toto prohlášení a přiloženou fotodokumentaci:

Prohlašuji, že zanikl účel využití tohoto vozidla, neboť jej od r. 200X neužívám k provozu na pozemních komunikacích, ale slouží jako XXXXX(dětská herna,sklad řeva na zimu, králíkárna nebo si tam dejte co potřebujete), což dokládám fotografiemi jeho současného stavu a využití.

V Kutné Hoře dne 2. února 2009 František Vopršálek podpis:

příloha: X ks fotografií současného stavu vozidla

Dále pasáž zákona o který se to opírá:

Vyřazení silničního vozidla
z registru silničních vozidel
§ 13
(1) Okresní úřad rozhodne o vyřazení silničního motorového vozidla a přípojného vozidla z registru, pokud

a: motorové vozidlo a přípojné vozidlo zaniklo nebo zanikl účel jejich využití ,
b: zaniklo pojištění odpovědnosti z provozu vozidla týkající se registrovaného vozidla a nebyla-li ve lhůtě čtrnácti dnů od zániku pojištění odpovědnosti z provozu vozidla zavřena nová pojistná smlouva o pojištění odpovědnosti z provozu vozidla týkající se téhož vozidla, na základě které vznikla nejpozději uplynutím této lhůty povinnost pojistníka platit pojistné a povinnost pojistitele poskytnout pojistné plnění pro případ pojistné události (netýká se vozidel dočasně vyřazených z registru),
c: zaniklo pojištění odpovědnosti z provozu vozidla týkající se registrovaného vozidla a nebyla-li ve lhůtě sedmi dnů od zániku pojištění odpovědnosti z provozu vozidla uzavřena nová pojistná smlouva o pojištění odpovědnosti z provozu vozidla.

(2) Okresní úřad vyřadí silniční vozidlo z registru na žádost vlastníka silničního motorového vozidla a přípojného vozidla. Žadatel předloží s žádostí o vyřazení silničního vozidla z registru i doklad o jeho likvidaci nebo jejich dalšího využití.
(3) V případech podle odstavce 1 písm. a) nebo c) rozhodne okresní úřad na žádost vlastníka silničního motorového vozidla a přípojného vozidla o dočasném vyřazení silničního vozidla z provozu na pozemních komunikacích

Všechno jde, když se chce Cool
Ford Probe 3.0 V6
Škoda 120L 1.3
Georgeno Offline
#13 Vloženo : neděle 8. července 2012 8:39:30 (UTC)

LOL Tak to je sranda... Preposluto majiteli Vulcana a uvidime... Dik,G. Cool
white power Offline
#14 Vloženo : neděle 8. července 2012 18:49:37 (UTC)

Nedávno když jsem přihlašoval motorku tak tam zrovna jeden pán "likvidoval" favorita a i ta paní za přepážkou měla co dělat aby se nerozesmála když do čestnýho prohlášení psal že je auto využíváno jako psí bouda.
Ford Probe 2.2Turbo
BMW R 1150 GS Adventure
Georgeno Offline
#15 Vloženo : neděle 8. července 2012 19:19:06 (UTC)

No a klaplo to? G.
white power Offline
#16 Vloženo : pondělí 9. července 2012 5:53:14 (UTC)

Klaplo to, když auto použiješ k jinýmu účelu než jako silniční vozidlo tak i když je to sebevětší blbost tak ti ho musej vyřadit. Kamarád takhle odhlašoval malucha a do čestnýho prohlášení psal že je z něj sklad pneumatik.
Ford Probe 2.2Turbo
BMW R 1150 GS Adventure
Diablo V6 Offline
#17 Vloženo : pondělí 9. července 2012 7:04:52 (UTC)

Ještě je dobré do toho prohlášení napsat že baterie a provozní kapaliny (olej, brzdovka atd..) byly z automobilu odstraněny a odvezeny na příslušné místo k ekologické likvidaci. Občas kvůli tomu nějaký "chytrý" úředník dělá problémy.
Ford Probe 3.0 V6
Škoda 120L 1.3
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (4)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.