logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Nováček "Kiwi"
Kiwi Offline
#1 Vloženo : středa 27. června 2012 22:30:23 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Ahoj!
Jen informačně - Probeclub se Vám počínaje dnešním dnem rozrostl o dalšího člena / fanouška / nadšence - tedy o mě :), a to díky Thullovi, kterého zde, myslím, všichni dobře znáte. Tímto mu chci zároveň i poděkovat za to, že mě k tomuto úžasnému autu defakto přivedl a hlavně za ochotu, pomoc a férové přátelské jednání.

Stal jsem se vlastníkem Probe 2.0 16V vínově červené barvy, viz. fotogalerie. Zároveň se chci zeptat, koho zde mohu urgovat ohledně administrátorských práv, jelikož by bylo přinejmenším vhodné smazat profil nebo alespoň fotogalerii uživateli "Rob" ve fotogalerii členů (Probe ročník 96), jelikož jeho Probe je nyní vlastně to moje :D poznávací znaky: barva, typ, ročník, kola a bílá nálepka "Beat Radio" na pravé straně na zadním skle. Předpokládám, že dvě takto shodná auta v Česku nejezdí :)

Děkuji

Ondra Kývala alias "Kiwi"
DannyW Offline
#2 Vloženo : středa 27. června 2012 22:45:26 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Zdravím a vítám krajana BigGrin tak hlavně ať probátko slouží a dělá radostThumpUp
Probe GT 2,5 24v,´93 Silver metalic
Stříbrňák
BMW 530d touring E39 '02
white power Offline
#3 Vloženo : čtvrtek 28. června 2012 5:10:22 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Ahoj, vítej mezi mámi stejně "postiženými"
Ohledně tvého dotazu, pokud máš na mysli galerii členů na úvodní stránce tak tu má na starosti Jirka T, ale nepředpokládám že bude chtít někomu mazat profil nebo nějaké fotky, i když už to auto nemá. Neber to nijak špatně, Bob zaplatil členskej příspěvek (jako jeden z mála) a proto má svůj profil v Galerii členů a ani já si nemyslím že by bylo vhodný ho otamtud mazat i když auto prodal, pokud o to sám nepožádá. Já mám taky auto od člena Beef (už 10 let) a nikdy mě nenapadlo že bych chtěl jeho porfil nechat smazat.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Tomio007 Offline
#4 Vloženo : čtvrtek 28. června 2012 10:33:49 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Taky tě tady vítám :) Ale my už se známe z Thullo shopu :)
Ford PROBE 2.5 V6-modrásek
Tomio007 vs Probe 1:0 :D
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.