klucíí,ja bych nejradej už dal celý auto foto sem,ale příští tyden mi ještě dodělaj střechu a nechal jsem si polepit tou folii i zadní světla/tj dva červený kruhy + blinkr+ zpátečka3pruhy,vše ohraničený ještě chromovým lemem/původně jsem chtěl jako překvápko ařž na Kámen,ale asi to nevydržím a hodím sem fotky až to bude komplet teda.. Ikdyž fotky jsou statický,to se musí vidět v pohybu,jako na tom videu v tom odkazu nahoře..
JM: to je teda darda za ten lak... já mám ceny přímo od dovozce,182cmx150cm role za 600kč!!!!!!! tj.cca.4000,-kč na celý Probe!!! a to jsem si vybíral mezi bílou perletí/ktera vypadá taky super/ a bílým 3D karbonem. Ve firme K+K racing kde lepej ty folie mi např.všechny bokytj.leva pa prava strana včetně zadního kufru prace vyšla na 2500,- střecha nebo haupna 500kč,takže celý auto cca 4000,- kč, takže komplet auto prace i material 8000,- za necelé 2 dny hotovo.není co řešit... :-) fakt je to že normalne ta folie/měnící tvary/ stoji na nettu přez 20tis. za ty bílé byste dali na cely auto kolem 15tis.nicméně pokud by mel nekdo zájem třeba modrý, tyrkysový, červený karbon,nebo jaky jiny barvy jsou ještě origo na probe, můžu za tuhle cenu sehnat pro kluky z Probeklubu.
Jinak trochu jsem se bál té bíle kvuli špíně,ale doporučili mi to potřít sprejem s Nano-technologií,takže krom toho že to chrání i před poškrábáním,tak auto nemusím vubec mejt šamponama,leštit atd,stačí proud vody a veškerá špína steče pryč a je to po uschnutí dokonce bez fleků a šmouh.jeden postřik vydrží cca. půl roku celej spray 400ml vyjde asi na 350kč.
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg
Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN