logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Baterie + Auto dele stálo
Craft Offline
#1 Vloženo : pátek 15. června 2012 14:25:44 (UTC)

Jaka baterka se vleze do Probe 2 2,5 bez úprav když 175cm na vyšku mi zveda kapotu o 0,5-1cm nemůžu zaboha sehnat žádnou která by se vlezla neb mi tam překáží asi jen na jednom místě 2x2cm z vrchního plastu baterky pravej dolni roh zvrchu (podle otlačenin na baterce od plechu kapoty) ... brousit se mi teda kapotu nechce...

A po dlouhe dobe 7-8 mesicu budu poustet auti zas na silnici co tam krom oleje, benzinu dukladne zkontrolovat když mi stál venku?

Diky za rady.
Venca Offline
#2 Vloženo : sobota 16. června 2012 19:38:16 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
ahoj je to divne ja tam mam baterku ktera ma na vysku 18 cm a kapota jde zavrit uplne v poho. Mam tam origo uchyceni nic nepredelavano. K te kontrole auta zkontroluj naplne, brzdy proste to prolez vsechno
FORD PROBE 2.5 V6 1993
Craft Offline
#3 Vloženo : neděle 17. června 2012 2:02:41 (UTC)

mno naplne, kabely sem prolezl tak snad "i kdyz orisky od veverky sem tam nasel :( "...
baterku mam 175cm, ale kapota je zvedla (kdyz ji vyndam sedi krasne, dam tam starou a taky ok) tak uz nevim ... hlavne ve stejne kapacite nemuzu zadnou nizsi sehnat :(
white power Offline
#4 Vloženo : neděle 17. června 2012 3:57:10 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Hlavně vyměň olej v motoru, pokud auto delší dobu stálo tak je jedno že je na něm najeto pár Km a do výměny zbývá třeba 5000, olej stárne a měl by se měnit min. 1x za rok nebo po najetých Km i když to moc lidí nedodržuje a mění ho jen podle kilometrů.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.