logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
4 Stránky<1234>
Nový majitel Thullova Armygreena :)
white power Offline
#41 Vloženo : neděle 6. května 2012 19:13:13 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Že je převodovka v prdeli vím třeba už z principu funkce mazání automatický převodovky, kdy je větší část oleje v olejový vaně převodovky a olejový čerpadlo je poháněný hřídelí od motoru a pokud motor není v chodu tak se převodovka nemaže a bez oleje se zadíraj ložiska a pálej lamely.
Právě proto že smlouva byla podepsaná po tom co si ho dotáhnul 70 Km tak si měl do smlouvy uvést že je převodovka KO a až do podepsání smlouvy neseš zodpovědnost že je v pořádku. Předpokládám že Opečko v době podpisu smlouvy nevěděl, stejně jako ty, že se auto s automatem nesmí táhnot na laně, jinak by ho určitě nekupoval. V případě že by si auto odtáhnul sám tak by to byla jeho chyba, ale protože si dopravu zajistil ty sám tak je to na tvoje tryko.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
white power Offline
#42 Vloženo : neděle 6. května 2012 19:15:56 (UTC)

První náznak že to má převodovka zasebou je vyndat měrku oleje a čichnout si k oleji, jestli je cítit spáleninou tak je to špatně.
Ford Probe 2.2Turbo
BMW R 1150 GS Adventure
Majkl Offline
#43 Vloženo : neděle 6. května 2012 20:23:05 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Ale nevedomost NEOMLOUVA ! Kupujici vedel, ze prodavajici auto tahl na lane a tuto skutecnost tam MEL uvest. Prodavajici nemuze vedet jak se k vozidlu kupujici choval po jejim prevzeti.
Ford Probe GT 2,5 V6 24V - B&W
Ford Probe GT 2.5 V6 Automat - Army - EX
Ford Probe 2.0 16v - Bělouš - EX
zelena_zeme Offline
#44 Vloženo : neděle 6. května 2012 22:45:33 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Původně odesláno: Majkl Jdi na citovaný příspěvek
Ale nevedomost NEOMLOUVA ! Kupujici vedel, ze prodavajici auto tahl na lane a tuto skutecnost tam MEL uvest. Prodavajici nemuze vedet jak se k vozidlu kupujici choval po jejim prevzeti.

Naopak, prodávající měl do smlouvy uvést, že převodovka (ať už z jakéhokoliv důvodu) je nebo může být poškozena. Pokud toto není uvedeno v kupní smlouvě, lze to považovat za skrytou vadu. Jinak je samozřejmě rozhodující, jak je sepsána kupní smlouva. Nechci se vměšovat do cizího sporu, ale morálně je v právu jistě opečko, právně to zřejmě budou muset rozlousknout profesionálové v oboru.

Pro případ soudního sporu se obávám, že východiskem bude odstoupení od kupní smlouvy s tím, že bude na jednu stranu vráceno vozidlo, na druhou peníze. Ovšem vozidlo se musí vrátit v nezměněném stavu,a ikdyby se tohle povedlo, prodávající může oznámit, že peníze utržené již nevlastní, a bude soudem nařízeně splácet po 200 Kč měsíčně... Doporučuji nějakou vzájemnou dohodu (sleva z kupní ceny, navrácení vozidla se slevou, popřípadě hodný strýček Thullo... :) )
white power Offline
#45 Vloženo : pondělí 7. května 2012 7:28:07 (UTC)

Co na to říct, snad jen běž za roh a dej si tam facku. Myslím že si tady sám přiznal že si auto táhnul na laně 70 Km takže každej soudní znalec do případnýho posudku napíše že byla převodovka poškozena tímto neodborným způsobem přepravy vozidla.
Ford Probe 2.2Turbo
BMW R 1150 GS Adventure
Mac Háček Offline
#46 Vloženo : pondělí 7. května 2012 15:55:39 (UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Pokud ta závada byla už v době prodeje a není uvedena v kupní smlouvě tak aby kupující s ní byl seznámen a souhlasil s koupí, tak se jedná o skrytou závadu a je jedno jestli o tom majitel věděl nebo ne. Prostě ze zákona prodávající poskytuje záruku i na vadu která momentálně není vidět.

A co se týká skryté vady, kupující má 6 měsíců záruku.
Probe 2.2 Lx digital v automatu
EX Probe 2.5GT US a Probe 2.2GT
Thomas Offline
#47 Vloženo : středa 9. května 2012 22:07:41 (UTC)

Auto už jezdí? :-)
opečko Offline
#48 Vloženo : úterý 22. května 2012 17:57:41 (UTC)

Poděkoval(a): 12x
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
auto v brzké době jde do mazda servis k soudnímu znalci na posudek
ale o víkendu(někdo) odcizil obě RZ (SPZ) takže předáno policiji
no krást RZ v autoklubu po kamerama bost blbost LOL
Mac Háček Offline
#49 Vloženo : úterý 22. května 2012 20:27:46 (UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
si děláš prdel, ne???
Probe 2.2 Lx digital v automatu
EX Probe 2.5GT US a Probe 2.2GT
Thullo Offline
#50 Vloženo : úterý 22. května 2012 20:42:39 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Achjo :o(
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Džony Offline
#51 Vloženo : středa 23. května 2012 1:14:16 (UTC)

TO: Majkl nezahrávej si se soudem, vysyp si popel na hlavu a po dobrém se s Opečkem dohodni. Je v právu a ty na tom budeš jenom hůř!! Nejen že to nakonec skončí odstoupením od smlouy, ale ty ještě budeš platit soudní výlohy a vracet složitě peníze.
Chápu, že tě celá situace sere, chápu že jsi přišel o nemalé peníze a ještě o nemalé peníze přijdeš, ale za to rozhodně nemůže Opečko a nezaslouží si, aby se o něj otíral mladej floutek, kterej si myslí, že v tom umí chodit!! Je to férovej člověk, za kterýho bych dal ruku do ohně! Tak se s ním nesnaž vyjebat, jen proto, že nechceš přiznat svoji blbost!! Glare
Džony Offline
#52 Vloženo : středa 23. května 2012 1:15:54 (UTC)

Nemluvě o tom že ti gratuluji k tomu, že jsi SVOJÍ blbostí odpravil jedinej P2 automat v čr i sk!! Cursing
Majkl Offline
#53 Vloženo : středa 23. května 2012 7:11:59 (UTC)

Zdravim Vsechny,

Asi pred 14 ti dnema jsem OPECKOVI celkem dlouho dlouhou zpravu na FB. Psal jsem, ze bych se k tomu rad postavil jako chlap, i kdyz nemam takovych penez. Ale snazil bych se je za kazdou cenu sehnat. Mam dost tech nadavek, vubec me neznate a nevite o tomhle vsem NIC. Uz od zacatku co mi opecko napsal, ze chce stoupit od smlouvy jsem se snazil neak to vyresit nebo neak pomoct, ale opecko mi sam po druhe ukazal, ze to zrejme nechce resit a postavil me primo ke zdi, PROTO, JSEM SE POKUSIL BRANIT SKRZ PRAVNIKA! Nechci tu mit zadne nepratele, chci se rozumne domluvit a chci aby vsechno bylo v pohode a byl konecne klid.... Chci nadale patrit mezi Probeclub a jestli to teda dopadne tak, ze Armyho povezu z Prahy do Litomeric NA PODVALU, udelam vsecyno proto abych alespok auto zprovoznil, protoze verim tomu, ze to bude neakej kablik nekde, ovsem je tu prevodovka, co me strasne mrzi a opravdu nevim jak toto resit....

Vcera jsem opet psal opeckovi, zdali se chce neak rozumne nebo ne, zatim to vypada, ze nema vubec zajem se mnou komunikovat.
Majkl Offline
#54 Vloženo : středa 23. května 2012 7:16:18 (UTC)

Co se tyce SPZ, o tech nic nevil ... Ale snad si tu nekdo nemysli, ze pojedu 80 km jen proto abycn nekam schuoval znacky a jeste k tomu nekde kde jsou kamery ? Sakra, proc bych to delal ??? To nekdo v zavorkach mi je uplne jasny a celkem urazlivy!
Georgeno Offline
#55 Vloženo : středa 23. května 2012 13:19:25 (UTC)

Jako Thullo... Ach jo voe... Mrdat na to! Jste kokoti oba! A ja nejvetsi,ze jsem si Armyho nenechal.G.
opečko Offline
#56 Vloženo : čtvrtek 24. května 2012 21:59:33 (UTC)

Odesláno: 22. května 2012 20:23:09
Vymazat Odpovědět Citovat
Ahoj Opečko, psal jsem ti cca před 14 celkem ohromnou zpravu na FB zdali se nechces neakou chlapsky dohodnout ale odpovedi se mi nedostalo. Ted ctu co pises do tematu o ARMYM, to ma byt neaka narazka na me ? Myslis, ze bych jel 70 km jen proto abych nekam uplne ale UPLNE BEZDUVODNE nekam schoval SPZky auta ? To je přeci nesmysl ne ? Kdybych byl svin* a chtel udelat vsechno proto aby jsi mi vuz nemohl vratit ve stavu jakem jsem ti ho dal, tak to vypada uplne jinak nez sundany SPZ ... Jestli si tohle o me myslis, tak to me uprimne velice moc mrzi, ale s tim asi nic nenadelam... Vsechny skutecnosti a formy reseni tohoto stale trvajiciho problemu jsem ti napsal na facebook ale jeste jednou se te zeptam. Bylo mi receno, ze s tebou vyjebalo dost lidi, coz me velice mrzi ale ja se snazím to neak vyresit a mit s tebou nadale dobre vztahy jako tomu bylo predtim.... Ja mam v zivote zase tu smulu, ze kdyz se do neceho zavrtam a je pak v necem nekde problem, tak si na me ten clovek neuveritelne smlsne protoze, uz se mu stalo tolik veci, ze uz to nehodla akceptovat a tim padem, ja jsem takovej obetni beranek, na kterym si to ta dotycna osoba "vymlátí" za všechny predesle zmetky.... Takovej je proste zivot.

Jeste jednou se te ptam: Máš zájem tuto nadale neuzavrenou udalost neakym zpusobem PO CHLAPSKU vyresit ?

Díky a měj se

Michal

přivez prachy odvez si auto a není co řešit
kromě právníku jsem žádný návrh na řešení od tebe nedostal

pokud se mnou někdo vyjebal tak se ozvěte já o nikom nevím
Majkl Offline
#57 Vloženo : pátek 25. května 2012 5:40:53 (UTC)

Psal jsem ti, ze bych se snazil alespon ti doplatit neakou castku kvuli prevodovce, zalezelo by na tobe kolik by jsi pozadoval?
Thullo Offline
#58 Vloženo : pátek 25. května 2012 6:08:32 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
2 Opečko:
Nemám tvůj mail - takže to postnu sem, co ti Michal psal tehdy (8.5.2012):

Ahoj, ukončil jsem komunikaci přez FB a deaktivoval jsem si tamten profil, ze ktereho jsme si psali ... Jelikož bych to s tebou něak rád vyřešil tak ti píšu skrz jiný účet (bývalý)..... Chtěl bych to s tebou vyřešit neak " po chlapsku" a v zadnem pripade se takto hadat, resit to prez club a neak si vyhrozovat nebo to resit pravnicky .... Zamzrzelo me jak jsi me natlacil ke zdi a na ferovku jsi mi sdelil tu skutecnost, ze chces odstoupit od smlouvy, bez toho abychom se tedy neak pokusily dohodnout... Já jsem se snažil to s tebou neak urovnat a vyresit ale opet jsi mi velice neprijemne napsal, ze te nezajima moje situace a ze proste chces odstoupit. Tak PROTO jsem se zacal ohanet skrz PRAVNIKA ačkoliv z tebe bylo jasne videt, ze se proste nechces neak dohodnout. Jelikož muj mesicni prijem je v řádu neceleho páru tisicovky tak jiste chapes, ze nemam zadnou financni hotovost ani zadny hmotny majetek, takze pokud by jsi to dal k soudu, tak by se v tom akorat utopily neskutecne penize a porad by nam (tobe) zustalo nepojizdne auto a soud by mi maximalne udelil splatky ve vysi treba tech 200 kč jak bylo psano nejmenovanym clenem clubu a to by moc tuto situaci nevyresilo. Chtel bych se k tomu postavit JAKO CHLAP a rozumne se s tebou dohodnout na neakych splatkach, ktery jsem ochoten ti mesicne zasilat, protoze ta PREVODOVKA ME NESKUTECNE MRZI a nic takoveho jsem predtim nez jsme to zaprahli nevedel... Jsem ochoten a schopen ti mesicne zasilat penize, ktere se mi naskytnou. Jelikož ted koncim studium, a misto skoly se budu venovat praci, tak v ten okamžík budu schopen ti to doplatit treba i ve 2ouch nebo ve trech splatkach ale momentalne tolik penez bohuzel nemáme. Napíšu to znova: V aute se nikdo nehrabal, pouze se premerovalo napětí. Jediná věc, bylo to rozpojení konektoru pod autem a nasledne spojeni natvrdo - což není preci zadna zavratna chyba ...a dalsi veci byla ta antena o ktere jsem ti take rekl, z kufru vedli tři kabely k radiu. ktere se nasledne zapojily do radia a provedli prez ten prepinac - to aby ta antena sla zasunout - protoze normalne to neslo, to nevím proč..
Není mi z toho do zpěvu a chápu, že mi ted chces dat vyžrat. Ale ptám se, co si vezmes na 18 ti letym harantovi, kterymu se vysypalo auto, nemel na jeho opravu a proto to poslal cloveku, ke kteremu jsem byl velice uprimny, rekl mu naprosto VSE o cem vedel a jak to probihalo, ktery byl ochotny to vzit a pokusit se o jeho oživení...

Chci ti ukazat, ze nejsem ZADNY ZMRD ani ZMETEK a chtel bych se k tomu postavit celem a pokusit se to v ramci mych moznosti vyresit ... Takže se znovu ptám, byl by jsi ochotný to něakým takovým způsobem řešit ?

Díky Michal
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Majkl Offline
#59 Vloženo : pátek 25. května 2012 6:21:02 (UTC)

Díky THULLO ...
opečko Offline
#60 Vloženo : pátek 25. května 2012 13:25:52 (UTC)

Psal jsem ti, ze bych se snazil alespon ti doplatit neakou castku kvuli prevodovce, zalezelo by na tobe kolik by jsi pozadoval?

todle není návrh ale otázka .takže zase jen kecy
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (4)
4 Stránky<1234>
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.