Původně odesláno: Thullo 2 Sygy:
Fialové se prodalo, po měsící se mi vrátilo, neb dotyčný neměl na splátky - delší povídání... ale jak se zmátoří a najde se nová práce, přijde si pro jiné. Nicméně v úterý si pro něj přijede nový majitel... ;o)
Docthor je mamrd :o) ale co už...
Tuningáč se musí zprovoznit - je něco s elektřinou, ale bude to prkotina. Kdyby ne, půjde na díly ;o) VRAK má také ty přední světla, ale už mi je stačil očesat Tomio007 :o) (myslím o plasty pod nimi a na nich - což je podpultové nesehnatelné zbožíčko a to byly ty plasty JAKO NOVE)
Loketní opěrky jsou aktuálně skladem u Thulla asi 4 :o) cena pro Sygyho bude sranda ;o) ozvi se na mobil, dohodneme se... ;o)
Hmmm, toz to ja po vyplate dobiju kredo a zavolam... Operku bych urco bral... mel jsem tam chvily nakou neorigo, ale to byl takovej smejd, co jen chrastil a lital ze strany na stranu
kdyby jinak ten tuningac nakonec sel jako darce organu, tak ty zadni lampy bych taky bral, pokud si je ovsem sam nenechas... a co treba blatniky a nebo sibr (staci jen vrchni plech a gumove tesneni) to by se u tebe nenaslo? chci auto prestrikat doma, ale aby nebylo dlouho odstavene, potrebuji jeste jednou co nejvic plechariny co se da jen prehodit na nastrikanej zbytek kastle... mam uz dvere spolujezdce, haubnu, viko kufru a jaks taks predni naraznik... a jeste by to chtelo ty blatniky, plechy na mrkacky, sibr, druhe dvere a zadni naraznik...
taky jsem zvazoval vyjebat se na to a koupit jeste V6 na vymazleni pouze na leto na kterem se muze delat v klidu a podle financi...