logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Zatíkání
nickout Offline
#1 Vloženo : úterý 17. dubna 2012 18:18:10 (UTC)

Zdarec......mám takovej menší problém,už jsem to kdysi řešil a nevyřešil :-) tak zkusím štěstí znova......
Podařilo se mi z mýho P1 GT už částečně vytáhnout palubovku a komplet tapec z podlahy........zjistil jsem že v těch odhlučnovacích hadrech,který jsou nalepený ze spoda koberce a takový ty pogumovaný hadry,co maj izolovat teplo od motoru do kabiny,jsou úplně nasáklý vodou.......zvrchu nic,úplně suchý,ale zespoda úplně durch.Nikde ni není rezavý,děravý atp. tak řeším,odkud by tam mohlo téct........neřešil jste už někdo podobnej problém??
white power Offline
#2 Vloženo : středa 18. dubna 2012 5:44:01 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
máš to mokrý před řidičem nebo spolujezcem. pokud jen před spolujezcem a není nic rezatý tak by to mohla bejt chladící kapalina která teče z radiátoru (zkus si líznout jestli je to sladký a hnusný). Pokud je to všude tak mě napadá špatně přilepený přední okno, nebo pokud máš origo střešní okno tak prasklá odvoňovací hadička. Tyhle netěsnosti se blbě hledaj, nejlepší je odstrojit interier vzít si baterku a nechat někoho s hadicí auto kropit a hledat uvnitř nějaký náznaky pronikání vody.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
nickout Offline
#3 Vloženo : středa 18. dubna 2012 11:53:30 (UTC)

No právě že spíš u řidiče,chladící kapalina to není,střešní okno nemám a čelní mám nový asi 14 dní,tak možná tam teklo tím starým(to mě původně napadlo)........nicméně jistotu nemám,takže asi to dopadne s tím kropením,ale mám vítr,že to bude problém najít.....no necháme se překvapit.........
nickout Offline
#4 Vloženo : středa 18. dubna 2012 12:01:21 (UTC)

hele,ale palubku mám skoro venku,ale furt mně to drží na středovým panelu a na něm na ovládání topení.Nevíš,kde se ty tanka daj odpojit??
white power Offline
#5 Vloženo : středa 18. dubna 2012 12:09:05 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Ten panel ovládání, jsem sundával snad jen jednou, ale lanka jsou odpojit přímo z něj.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.