logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
ELEKTRIKA-POMOC!
Martin1979 Offline
#1 Vloženo : čtvrtek 5. dubna 2012 20:07:39 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Ahoj lidi,mám otázku,poslední dobou mi nějak auto co se týče elektroniky hapruje.Psal jsem tu o blikačkách jestli si vzpomínáš,vyměnil jsem všechny relátka a nepomohlo to,za 2 dny až do ted uz je vse zase v poradku co se tyce mrkacek,ALE poslednich par dni pozoruju par zavad,na ktery nemuzu prijit,napriklad z niceho nic mi nejde vetrak-topeni,prepinani na okno atd jde,ale vetrak ne,a dnes rano napriklad v pohode jel,ALE odpoledne jedu z prace a uz zase nejede...Dalsi vec,z niceho nic když otevru dvere,nerozsviti se stropni svetlo / pouze po zapnuti/ ,zavru dvere ,nastartuju, a ejhle zacne mi to pipat jako bych otevrene dvere mel a pc to taky tak vyhodnoti,takze mi to pipa treba 1-2 minuty a pak to ztichne... Jsou to blbosti,ale celkem me to vadi,protoze nikdy predtim se tolik zavad naraz neprojevilo... Nemohl jsem vymenou tech relatek neco pokazit?Podotykam ze jsem vsechny rele-ale pouze v u motoru-vymenil z P1 2.2 bez turba... Neni tam nekde jine napeti?Prepeti?Nerozumim elektrice.... Zitra rano vezu auto k elektrikari na zapojeni denniho sviceni... Diky za cas straveni nad ctenim tohoto clanku,pripadne za tipy co jak zmenit... Jeste jedna vec,pojistky jsem zkontroloval jak uvnitr auta tak u motoru,i ty velke,vse OK.
probedriver Offline
#2 Vloženo : pátek 6. dubna 2012 20:11:31 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
neviem co ti to robilo predtym a ci si mal dobre tie poistky co si vymienal - ja by som skusil ich vratit naspet a uvidis ci ti to bude robit a budes mat istotu ze to bolo poistkami...
Ford Probe 2.2i GL, r.v. 1989, USA verzia, pôvodne automat prerobený na manuál, biela farba
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.