Ty White,mám otázku,poslední dobou mi nějak auto co se týče elektroniky hapruje.Psal jsem tu o blikačkách jestli si vzpomínáš,vyměnil jsem všechny relátka a nepomohlo to,za 2 dny až do ted uz je vse zase v poradku co se tyce mrkacek,ALE poslednich par dni pozoruju par zavad,na ktery nemuzu prijit,napriklad z niceho nic mi nejde vetrak-topeni,prepinani na okno atd jde,ale vetrak ne,a dnes rano napriklad v pohode jel,ALE odpoledne jedu z prace a uz zase nejede...Dalsi vec,z niceho nic když otevru dvere,nerozsviti se stropni svetlo / pouze po zapnuti/ ,zavru dvere ,nastartuju, a ejhle zacne mi to pipat jako bych otevrene dvere mel a pc to taky tak vyhodnoti,takze mi to pipa treba 1-2 minuty a pak to ztichne... Jsou to blbosti,ale celkem me to vadi,protoze nikdy predtim se tolik zavad naraz neprojevilo... Nemohl jsem vymenou tech relatek neco pokazit?Podotykam ze jsem vsechny rele-ale pouze v u motoru-vymenil z P1 2.2 bez turba... Neni tam nekde jine napeti?Prepeti?Nerozumim elektrice.... Zitra rano vezu auto k elektrikari na zapojeni denniho sviceni... Diky za cas straveni nad ctenim tohoto clanku,pripadne za tipy co jak zmenit... Jeste jedna vec,pojistky jsem zkontroloval jak uvnitr auta tak u motoru,i ty velke,vse OK.