Čau všichni, párkrát už jsem na fórum psal, ale nějak mi zmizel účet, tak jsem si založil novej. No a teď o co mi jde. Mám probe, jezdí v pohodě, ale má to nějaký mouchy a ty bych rád vychytal. Nejsem automechanik, takže si to neprohlídnu. Tak jsem si řikal, že by mi mohl někdo poradit, kde by mi to nějakej mechanik celý zkontroloval. Prostě někdo kdo se v tom vyzná a nebude se snažit mi namluvit že je potřeba udělat opravy za nesmyslný peníze.
Vím o těchto problémech - levé zadní kolo nebrzdí a celkově mám pocit, že by to mělo brzdit líp), další věc je spojka, v běžnym provozu ok, ale když jí naložim, tak při zařazení dvojky už viditelně prokluzuje (je nutná celá spojková sada?),
check engine - občas se rozsvítí (údajně kvůli dobíjení, ale chtělo by to asi na diagnostiku, abych pak neměl jinej problém a kontrolku neignoroval, dále se mi občas stane, že to cuká, většinou to bylo cca mezi 2000 až 3000, teď posledně tak 3000 až 4000. Je to jednou za čas, ale štve mě to. Další věc mě teď nenapadá, ale to je právě to, že bych to rád nechal někym projet a nechal si poradit co a jak.
Jsem z Lán (cca 35 km od Prahy), probe je 2.5 1994, najeto poctivejch 67000 mil :-), dělal sem rozvody, vyměnil přední ložiska, filtry, olej, zavařil vejfuk, jednou jsem nechal i rozhejbat tu brzdu, ale to vydrželo tak půl roku, to je asi tak vše co mě napadá
PS: Je možný nějakym pozitivmim způsobem ovlivnit spotřebu kromě toho abych jel jak hlemýžď? Banánky začínaj bejt dost drahý :-/, a nebo když ne, tak ať to za tu samou spotřebu trošku líp jede, co nějakej čipešek? :-D
Díky za každou poznámku a radu.