logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
P1 GT povinné ručení
no_namE303 Offline
#1 Vloženo : neděle 18. března 2012 11:13:25 (UTC)

Poděkoval(a): 16x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Zdarec chtěl bych se zeptat kolik platíte povinný ručení za rok? Na P1 GT ted mi přišla složenka a pomalu a jistě to furt zvedaj platím půl ročně 2869kč, ročně to dělá 5738kč tak mě jen napadlo pokud někdo platí mín at mi sem hodi info pleas rád ušetřím díky
Ex Ford Probe GT Turbo :(
zelena_zeme Offline
#2 Vloženo : neděle 18. března 2012 12:54:36 (UTC)

Původně odesláno: no_namE303 Jdi na citovaný příspěvek
Zdarec chtěl bych se zeptat kolik platíte povinný ručení za rok? Na P1 GT ted mi přišla složenka a pomalu a jistě to furt zvedaj platím půl ročně 2869kč, ročně to dělá 5738kč tak mě jen napadlo pokud někdo platí mín at mi sem hodi info pleas rád ušetřím díky

Záleží na tom, kolik měsíců máš bezškodnýho průběhu a bydliště. Mně to spočítali na 3446 Kč ročně na 2,5ku pro Brno-venkov a 90 bezškodnejch měsíců.

Zkus poslat na mail pmbspraha@seznam.cz svoje jméno, rodný číslo, značku + VIN auta, stáří, objem, výkon... (nejlepší je poslat ofocenej techničák) Voni ti to spočítaj, pošlou nabídku, a ty si možná vybereš :)

PS: je tam možná pouze roční platba, žádný pololetní, čtvrtletní...
white power Offline
#3 Vloženo : neděle 18. března 2012 16:28:06 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Hodně záleží na regionu, bonusech a taky na zprostředkovateli pojištění, já třeba na Jeepa platím 3016,- na rok, pojištění mám u ČPP a když jesm ho pojišťoval tak zprostředkovatel měl možnost dávat managerskou slevu 25% a taky jsem dostal 15% bonusů navíc s tím že 3 roky nesmím způsobit škodnou událost jinak budu muset těch 15% doplatit. Když jsem vloni pojišťoval Probe na půl roku tak už tu managerskou slevu neměl ale na půl roku mě to stálo něco kolem 1500,- což je taky super, při platbě pojištění na celej tok by to bylo cca 2800,-
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
jubileus Offline
#4 Vloženo : neděle 18. března 2012 20:26:58 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)
Tak to jsi mě teď dostal.Chtěl jsem on line najít účtenku o ročním zaplacení a ve skrumáži-bordelu dokumentů jsem to nenašel. Ale mám to u UNIQUA a stálo mě to asi 3800 kč--a to ještě věděli,že jsem si srůloval vlastní vinou levý blatníček.Ale stejně si myslím,že to moje vina nebyla.Prostě to nemělo jak se říká GRIP. Za křižovatkou z kopce se všechna auta rozjížděla--byla možnost vybrat si svůj"rychlý"pruh a až se to dotetelilo,tak jsem jel stovkou a uhnul do pruhu--kde favoritek stál a chtěl odbočovat.Vedle samozřejmě jela taky auta.Když jsem ho uviděl,že stojí--tak brzdy --pak mě napadlo to trochu stočit mimo něj--tak jsem pustil brzdu natočil do prava a zase brzdil.Naštěstí auta vpravo už odjela a nikdo tam nebyl--tak jsem si tam mohl brzdit další 20metrový lajny.Benga mysleli,že jsou moje pouze ty jedny .Favoritka jsem chytil levým blatníkem,ale mimo otevírání světel--ten pajšl by uš nikdo nedal dohromady,,--Blatník napadrť--ppáč při brzdění to sedělo dole--a u Favoritu jen na plastu zadního nárazníku chyběl plast v rohu jako dlaň.Já na to ,že se nějak domluvíme ale borec,že to má půjčený od tchána atd.Na Fordíku škoda 30 tis ,jak říkali benga ale dali mi jen 500 pokutu --to musí.ALE TEĎ POZOR:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Když jsem si pak vyřizoval pojištění jinde,protože se ceny měnily--tak jsem se dozvěděl,že si TENTO ZMRD nechal z MÝHO RUČENÍ opravit všechny neduhy Favoritů---zadní víko,dveře a co já vím co všechno.Můžu být rád,že mi to ta baba řekla.za 60tis.Nevím ,co na té hajtře může mít takovou cenu????????????? Ale pak jsem nedostal dobrou cenu p.ručení.ALE DOSTAL JSEM DOBROU.Sice ta moje havárka mnou zaviněná hrála vliv ale jinak levný.Platím téměř polovinu ,co jsem platíval a když do někoho drcnu,tak už asi ani nebudu zastavovat protože mě to už stálo dost.Mám to očesaný --jen pro ČR ale to mi naprosto vyhovuje.A urazit benzinku se zatím nechystám.Takový ručení mě na 5km , který jezdím k rodičům a zpátky--většinou mi vyhovuje.A PROBE potřebuji abych neztrácel čas.A teď navíc neřachtají hydroštely. Tak ahoFlapper
Andrew Offline
#5 Vloženo : pondělí 19. března 2012 0:34:05 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Mno ja napr ted platim neco prez 8000 rocne...
2,2 GT -ex, 2,5 V6 r.95
jubileus Offline
#6 Vloženo : pondělí 19. března 2012 7:20:29 (UTC)

RollEyes
Na cenu má zásadní vliv-jestli auto jezdí do zahraničí--a to já nemusím,takže rapidní sleva je tady.Taky všechny běžný pojištěný služby jdou všelijak očesat a ještě pojišťováci využívají jakýsi pravidla,že je pov. ručení zpřažený s dalším motoristou v rodině.Jsou to hrozný šachy ale pojišťováci to znají.Love
Platil jsem celý léta 7000,kdybych věděl,že to jde udělat levnější,tak jsem si 6litrový kanon koupil už dávno.
zelena_zeme Offline
#7 Vloženo : pondělí 19. března 2012 11:17:40 (UTC)

Původně odesláno: jubileus Jdi na citovaný příspěvek
RollEyes
Na cenu má zásadní vliv-jestli auto jezdí do zahraničí--a to já nemusím,takže rapidní sleva je tady.Taky všechny běžný pojištěný služby jdou všelijak očesat a ještě pojišťováci využívají jakýsi pravidla,že je pov. ručení zpřažený s dalším motoristou v rodině.Jsou to hrozný šachy ale pojišťováci to znají.Love
Platil jsem celý léta 7000,kdybych věděl,že to jde udělat levnější,tak jsem si 6litrový kanon koupil už dávno.

Jak nejezdil do zahraničí? Tohle trochu nechápu.... K uzavřenýmu povinnýmu ručení dostaneš zelenou kartu, což je Mezinárodní automobilová pojišťovací karta. Ty tedy nemáš zelenou kartu? Ptám se pouze ze zvědavosti, o téhle možnosti jsem tedy ještě neslyšel :)
white power Offline
#8 Vloženo : pondělí 19. března 2012 11:37:46 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Funguje to tak že pojišťovna za tebe hradí 100% škodních událostí na území ČR ale v případě že spácháš škodu mimo českou republiku tak tam máš spoluúčast.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
no_namE303 Offline
#9 Vloženo : pondělí 19. března 2012 13:22:25 (UTC)

Poděkoval(a): 16x
ok díky všem zkusím teda napsat ten mail jak mi bylo doporučeno a uvidím a pokud bys WP měl taky nějakej kontakt na ručení jak si psal byl bych rád koukám že platíš asi nejmín jinak povinný ručení jsem si nechal napsat na mladou tak sem myslel že ušetřím. Je bez nehod a má řidičák 4 roky.
Ex Ford Probe GT Turbo :(
Hellborn Offline
#10 Vloženo : pondělí 19. března 2012 23:33:59 (UTC)

Poděkoval(a): 6x
Já platím přes známého 3000Kč ročně na P2 V6ku a na Vectru 2,0i platím 2700Kč ročně.
Kamarád má pojišťovací kancelář a říkal, že všechno záleží na aktuálních akcích.
Alianz měla asi rok akci "plný bonus všem". Samozřejmě o tom věděli většinou jen pojišťováci.
Problém je v tom, že z každé uzavřené pojistky mají 10-15% provizi.
Samozřejmě se o voje peníze připravovat nechtějí, takže to střílí podle ksichtu :)
Passat B5 81kW, Frontera A 2,3TD, Suzuki TL1000S, Yamaha WR450F
Probe II 2,5 V6, EX ProbeI 2,2 (red inside)
jubileus Offline
#11 Vloženo : úterý 24. července 2012 9:19:48 (UTC)

Je to teď nějak mimo aktuálnost předešlé debaty ale teď jsem to tu objevil a DIVTE SE--já teď platím 1620Kč na rok a 35 mil. krytí -nijak omezené ,třeba jízda do zahraničí.Že to takhle nešlo dřív,to by mi snad nevadil ani 7 litrový motor.Nevím jak to dělají pojišťováci ale rozhodně mi to nevadí.Flapper LOL Flapper Love
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (4)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.