logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Rozvodovy Remen
Matoprobe Offline
#1 Vloženo : úterý 13. března 2012 20:50:12 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Heeelp

je tu nejaky mechanik co sa rozumie do aut HONDA??? vcera som kupil hondu Civic 1.6 vtec a dnes jak som siel domou proste prestal ist motor. po otvoreny veka a startovany sa netocilo nic takze rozvodovy remen roztrhnuty, co sa da z tym robit??? zadny rachot nic nebolo takez piesty a ventily sa nestretly.

dakujem velice
Ford Probe 2.2 GT 89,Red----> renovacia
white power Offline
#2 Vloženo : úterý 13. března 2012 21:25:39 (UTC)

Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
To máš z toho že si konvertoval k jiný značce. Flapper
V Hondách se nevyznám, takže s tímhle ti moc neporadím, ale nejlepší bude sundat kryt rozvodů a podívat se co se stalo, podle obrázků pístů na googlu co jsem našel by měly mít vybrání podobně jako Probe takže by se to potkat nemuselo.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Matoprobe Offline
#3 Vloženo : úterý 13. března 2012 22:35:10 (UTC)

tak kdyby se to potkalo tak to citim a zjistim :-D ale proste to bolo ja keby ides 90 KM/h a vypnes kluc proste otacky 0 a pomaly brzdilo na rychlosti, a potom so to tlacil 6Km domou a cakam na Honda klub SK zajtra pride a povedia co a jak, ale ted som to rozobral a remen roztrhnuty jak papier, musim zohnat zevraj sa robia zakazkove zosilnene.

Ja som nepresedlala na inu znacku, probik je moja srdcovke dnes prisla spojka F1 stage 3 keramika + tesnenie vyfukove, a ked sme pritom aj ty mas JEEP , camaro tak pssst :-D

ale je to krasa 200 konikou bez turba 1,6 Vtec kraasa ten zvuk
Thullo Offline
#4 Vloženo : úterý 13. března 2012 23:00:59 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Koníky možná jsou, ale pořádný krouťák chybí :o) měl jsi to vyměnit tu audinu za něčí Probe, mohl jsi být bez potíží Flapper
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Matoprobe Offline
#5 Vloženo : čtvrtek 15. března 2012 6:04:15 (UTC)

bez potizi ani nie :-D 2,5 V6 ma omnoho vacsiu spotrebu, diely su drahe a niekedy tazko zohnatelne, mechanika an tieto auta nepoznam v okoli, honda ma 260Nm a okolo 200 koni nato aby som este na 2ojke hrabal staci pri vahe 930 KG . na hondu su lacne diely, spotreba ide od 5,5-15l/100, a je malinke kratke a krasne. ale aj tak sa snazim renovovat to moej P1 len motor nejak nejde zlozit :-D ale an kamen pridem aj keby mam prist na tej honde z odlepenim znakom H a prilepeniom FORD :-P,

Bol som u kamosa v honda servise zadarmo mi to kukne ale neveri ze by to neskrivilo ventily, ale ako je mozne aby neco v motore skrivilo ked som nepocul ani len suchot a ani len trochu to netrhlo?? ved to by som zistil, rozvodova sada GATES ma vyjde na 140 eur celkom pekne aj z robotou,
Tomio007 Offline
#6 Vloženo : čtvrtek 15. března 2012 10:30:51 (UTC)

Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Na Probe drahé a nesehnatelné díly? Tohle může říct pouze člověk,co neví kde jaký díl sehnat. Když člověk ví že je většina dílů z mazdy tak bez problémů. S tou spotřebou taky nevím no. Já jezdím s 2.5 dálky za 7,5 a to nejezdím jako důchodce a město za 10. Hondy jsou dobré,ale starší ročníky. A pokud jde o to že je hodna kratší,tak podle mého je probe hezčí,protože je dlouhé,široké a nízké.
Ford PROBE 2.5 V6-modrásek
Tomio007 vs Probe 1:0 :D
Thullo Offline
#7 Vloženo : čtvrtek 15. března 2012 11:30:48 (UTC)

Jako Tomio007 - já seženu jakýkoli díl za směšné peníze :o) takže nevím, jak jsi to myslel - ale co už :o) máš Hondu, věřím že krásnou a dobrou - tak dojeď na Kámen - co by ne ;o) třeba pak už konečně změníš názor :o)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
DannyW Offline
#8 Vloženo : čtvrtek 15. března 2012 11:33:08 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Nezbyva mi nic jineho nez s Tomiem007 souhlasitBigGrin Nemel sem absolutne zadny problem neco sehnat, vsechno jde, ale musis umet hledat a zeptat se. Jinak s tou spotrebou mohu taky potvrdit - mimo mesto kolem osmi a mesto 9,2 (ted v zime o litr vyssi)
Ale nepripada mi moc realne s nacipovanym benzinovym motorem mit dalku za 5,5 ale mozna ze joBigGrin

A k te velikosti LOL Jak rika Tom. Vzdycky vetsi a sirsi auta platila za pohodlnejsi a bezpecnejsi...sem porovnaval, kdyz sem stal vedle Tigry, Pumy, MX5, Hyundaie coupe(ne tiburon-model pred nim), tak vsechny jsou takove male prdinceBigGrin

a ted se divam, ze Thullo me predbehl, ale ma pravdu, ze dokaze sehnat dily za super cenyThumpUp

mas aspon nejake foto Hondice?BigGrin
Probe GT 2,5 24v,´93 Silver metalic
Stříbrňák
BMW 530d touring E39 '02
Matoprobe Offline
#9 Vloženo : čtvrtek 15. března 2012 13:47:09 (UTC)

foto bude hned jak sa to opravy, vam sa povie ste z ciech mezi sebou si peken zhanate diely ale ked z ciech berem diel vyjde to o 20 eur vic kvuli poste a sem obmedzeny hmotnostou kdezto vy muzete k sebe prijit asebrat osobne i cely motor. dalsi vec neni to cipnute jen upravene regulatorem tlaku paliva + nejake prkotinky a dalnice BA- ZA 160km som spravil na cca 5-6 litru, ja som chcel od thulla to probe co mi ponukal za 69 tisic na vymenu za audi ale to by udelal blbost audi potrebovala investici 1000 eur a prepis stoji 500 eur takze to by se zase prodrazilo na 80 tisic. probe je krasne urcite pojdem do P2 casom ked thullo zase jedno spravy tak krasne ako bol ten fialovi, a ta honda ej krasna uvidite samy auto z roku 94 volant a vodne veci z 09 civic a sedanky z S2000, vse porobene v tunningu bilstein podvozek udelane vse pro bezpecnost
Tomio007 Offline
#10 Vloženo : čtvrtek 15. března 2012 13:52:23 (UTC)

Slovensko není tak daleko ne? Ano já třeba za Thullem můžu jet kdykoliv,protože to mám 40km,ale pro motor ikdyby byl v Plzni tak pro něj musím jet a to je přes 300km. To že jsi ze Slovenska a jdou tam špatně sehnat díly není u mě důvod. Kdyby člověk chtěl tak nakoupí v ČR věci a domluví se s někým kdo je blíž SK, že mu pošle peníze a sejdou se na hranicích a no stress. Vždycky se dá domluvit nějaký kompromis.
Ford PROBE 2.5 V6-modrásek
Tomio007 vs Probe 1:0 :D
Thullo Offline
#11 Vloženo : čtvrtek 15. března 2012 14:13:58 (UTC)

2 Matoprobe:
Já ti nabízel to Probe za 50.000,- (2.000,- Euro) Teď je na prodej za 59.000,- ale členovi Probe Clubu je na prodej za 50.000,- Audinu jsem za to vyměnit chtěl - oprava neoprava :o) i kdyby přepis vyšel na 500,- Euro, pořád by to bylo někde jinde.

A jinak s dílama jak píše Tomio007. Já byl prop motor v Jindřichově Hradci - tedy 350km tam a 350km zpět :o) to byl navíc motor pro TOTO PROBE :o)

Teď už je to jedno - samo kdyby jsi změnil názor, prodáš Hondu a koupíš si konečně už pak pořádné auto :o) hihi

Ale ně, žertuju - dle popisu ta Honda bude hodně dobrá - těším se na fotky. No jen aby to fakt nebylo MOTOR KAPUT :o(
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Matoprobe Offline
#12 Vloženo : čtvrtek 15. března 2012 19:15:22 (UTC)

Jak hovorim Thullo ak bude verny probe tak moje peniaze urcite raz pojdu do tvojho vacku :-) frajerka chce nejake auto ktore vie tlacit do sedanky a to snad na kameny jej nekdo dokazete na P2 a pojdem prenu kupit jedno, ta honda ako uvidite je zazrak aky sa malokedy vidi clovek ktory ju predaval musel byt mimo lebo do auta dal na cez 160 000 SK a niekolko hodin prace kedze daval miesto 1,5 az 1,6 motor. kazdy vie aka je to tazka robota davat new motor elektriku a prehadzovat vse foto hned jak to pride zo servisu,
ja sa modlim nech je t len v remeny a zajtra uz pojdme prenu snad :-( najhorsie natom je ze uz nemam ani na toho mechanika :-D kvoli autam som zadlzeny jak prasa ale predsa ich mam rad :-D a hlavny dovod mojich dlhou je moja laska P1 ktory renovujem takze tam davam vsetok cas a peniaze
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (4)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.