Tak a je to tady... do včerejška jsem byl Cadillacovým panicem - nyní je ze mě UŽ - doslova AUTOMUŽ! :o)
Přátelé, nechci spustit nějaký flame - nechci ani hanit nic v čem jsem jezdil doposud - ale teprve včera jsem se skutečně komfortně, luxusně a hlavně s usměvěm od ucha k uchu nechal svézt...
Schválně píšu Thullo vs. STS = 1:0 a né obráceně, protože já jsem si to auto nezískal - ONO SI ZÍSKALO MĚ :o)
Je to opravdu neskutečné, jak se to může všechno perfektně zkloubit dohromady - komfort, prostor, pohodlí, maximální výbava, pevná stopa, akcelerace a TICHO!
No, dost rozplývání se - jen zatím mé spostřehy - auto mám asi 17hodin a jen jsem stihl ho přihlásit :o)
Včera jsem se projel ze Zlína (kde jsem ho koupil) do Ostravy a celá cesta byla neuvěřitelný zážitek.
4,6 V8 32v Northstar - co k tomu asi napsat :o) 224kW a nádherně si ševelí. Tohoto mastodonta rozpohybuje perfektně a když chcete předjet auto v koloně, sešlápnete pedál a předjedete jich 5 :o)
Automat řadí tak, že ani není poznat, kdy přeřadil - prostě paráda!
Výbava je neskutečná - Klimatgizace dvouzonová, obě přední sedadla v elektrice, všechno vlastně je v elektrice a sesle mají paměti :o) kůže, audio BOSE, CD Changer na 12CD, elektricky otevíraná nádrž a kufr a to i na dálku - no pecka! :o)
Měl a pilotoval jsem i Audiny (stejný rok porovnávám) - jsou to krásná auta, ale tohle je trošku něco jiného - nebojím se, že něco v tom autě zlomím - je to všechno velké, jednoduché, přehledné a tak to má být.
NEJSEM źádný fanda všeho, co je z U.S.A. - kdepak (Probe byť je z U.S.A. je to Japonec - MAZDA) ale tohle STS se jim moc a moc povedlo!
Z auta si vše mohu zdiagnostikovat pomocí palubního PC - ten podvozek adaptivní (přesný název nevím - to vše zná Nismo.Power) to je taky paráda.
No konec psaní - fotky jsou zde:
Cadillac Seville STS - 4,6 V6 32v Northstarať se mrknete kdo chcete a zde na Probe Club jen malá ochutnávka - poslední foto jasně znázorňuje THULLA v STS jedoucího a převelice se usmívajícího (tak jsem se culil celou cestu) :o) hihi
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz
Thulloweb