logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
3 Stránky<123>
PROSíM LUDIA!! Strašne súrne
Thullo Offline
#21 Vloženo : neděle 5. února 2012 22:25:44 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Jasny, ja se taky s tebou nehadam :o) jen jsem pohledal a ukazal ti, ze 112,- Euro stoji jen ten maly ctverecek - NOVY samozrejme - ani uz ho novy nekoupis, neb se PROBE uz vice nez 10let nevyrabi ;o) Ale ten tvuj dil by ve FORDU stal dle meho dobrych 250,- Euro... To jsem psal jen kvuli te pojistovne ;o) at vis - jinak je to na tobe.

Tak jak tak, baba kdyz do tebe nabourala, mela by to platit, nebo jeji pojistovna - protoze to neni tvoje chyba. Pak by jsi se nemel ostychat po ni ty penize chtit.

Mou nabidku znas - pokud sezenes levneji, kup jinde - nemam s tim nejmensi problem prave proto, ze vim, jaky je tohle nedostatkovy zbozi - a navic v takovem NEPOLAMANEM STAVU ;o)

Kdyby jsi shanel vice veci, slevil bych ti...
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Thullo Offline
#22 Vloženo : pondělí 6. února 2012 12:35:07 (UTC)

Tak jak? :o)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
cuir Offline
#23 Vloženo : pondělí 6. února 2012 18:55:08 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
pane nevim nad cim premejslis.. 1000kc plus posta je tak luxusni cena za takovej nesehnatelnej dil a jeste k tomu neporusenej aji s tema plastoverjma cvockama do kastle ,ze nechapu proc to jeste thullo nemel kam poslat. Levneji to nesezenes... Take sem je zhanel a bylo to nemozne. Kdyz uz sem sehnal za daleko drazssi peniz tak byly polamane a nebo ulamane ty packy. takze nepouzitelne. Budes mit doklad o tom kolik ten dil stal, budes mit cenu posty, to kdyz dodas pojistovne tak ti to uhradi. Pokud tedy neopravujes auto rozpoctem. Ale do toho bych se nechtel zamotavat ,protoze nevim jak to na slovaci funguje. Kazdopadne za 1000kc si to od thulla koupim sam na sklad a az to nekdo bude potrebovat tak to prodam dvakrat tak draho. tohle je levne aji za 3000kc a ver ,ze to za to clovek co to bude potrebovat da. Nepisu to sem jen proto ze thulla znam..pisu to sem protoze do probecek take hodne vidim a tohle je od neho velmi seriozni a slusna nabida! Thullo neni zadnej gauner co se snazi oskubat kazdeho za kazdou cenu. Sam mi dela moc pekne ceny na dily a v podstate nikdy sem s nim o cene dilu nemusel diskutovat. Vzdy navrhnul velmi solidni cenu , ktera pro mne byla vzdy akceptovatelna, protoze jinde to proste levneji a v takove kvalite sehnat neslo.
Ford Probe 2,5 V6 24v
Kaprolet Offline
#24 Vloženo : pondělí 6. února 2012 21:09:32 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Thullo neprodávej. On to evidentně nepotřebuje nutně. Nechápu o čem se tady přemýšlí. Mám doma taky jednu náhradní celou sadu GT plastů a za takovýhle drobák bych to teda do zahraničí v životě neposílal. A ještě ta debata o 5 Éček. To snad ne. To že jsou dneska tyhle káry zadara ještě neznamená že servis a díly na ně jsou zadara. Glare Navíc tento díl je supernedostatkový.
Thullo Offline
#25 Vloženo : pondělí 6. února 2012 21:20:00 (UTC)

2 Cuir:
Děkuji kámo :o) když já to s ním myslím dobře a chci mu pomoct. Evidentně ale opravdu ten díl tak NUTNĚ NEPOTŘEBUJE :o) a to, že by to měl vytáhnout z té ženské, je myslím si jistota...

2 Kaprolet:
Hele čoveče, budu dávat celou sadu prahů teď z toho anglána :o) taky jsem zvažoval, že jí schovám na horší časy - ale také vím, že jí někdo sháněl, tak nechci křečkovat a udělám někomu radost :o) je to stejné, jako když jsem tobě dal Swinliersy :o) nechtěl jsem, ale ta tvoje radost - ta mě dostala... stejně se neudržím a zase nějaké Probe pak koupím :o)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Kaprolet Offline
#26 Vloženo : pondělí 6. února 2012 21:44:33 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Určitě. v tom není problém. jen mi přišla tak trochu zcestná debata o pár babek na takovýhle věci. Hlavně pokud to je za takovýhle směšný peníz. Příště až budeš zase někomu chtít takhle pomáhat tak tam můžeš rovnou napsat: Věnuji za 1000 kaček BigGrin .
To bude asi tak nějak vystihovat pravý stav věci. Když něco chci, tak taky nesmlouvám. Zejména pokud to nutně potřebuju a ještě je to díl, který je asi jen u mě a pak ještě v jednom Ostravském sklepě. Samo mi po tom nic není ale neudržel jsem se. A mimochodem. Já křečkuju a nestydím se za to BigGrin .
Thullo Offline
#27 Vloženo : úterý 7. února 2012 16:15:59 (UTC)

Tak, bylo to tak súúúrné, že už se ani neozval, i když to sliboval :o) škoda, mohl jsem mu pomoct :o)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Tomio007 Offline
#28 Vloženo : úterý 7. února 2012 16:20:13 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
V Opavě na vrakáči je probečko s origo nástavcema prahů,ale už ho pomalu používám jako dárce orgánů :)
Ford PROBE 2.5 V6-modrásek
Tomio007 vs Probe 1:0 :D
Thullo Offline
#29 Vloženo : úterý 7. února 2012 16:40:47 (UTC)

2 Tomio007:
Tak si tam zalet a ty nadstavce si vem - nikdy nevis, kdy se ti budou hodit covece :o)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
DaLonelyWolf_V6 Offline
#30 Vloženo : sobota 10. března 2012 16:56:46 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Prepáčte chlapi že som neodpisoval ale odvtedy som ani nebol na nete. Zohnal som potom o dva dni z Košíc ku tomu aj zadne svetlo lebo potom som zistil že sa aj úchyt zadného svetla sa zlomil tiež .Svetlo plus prah za 40 euro :) Takže auto odvtedy stojí pomaly si ho robím. Všetkým Vám ďakujem za ochotu. A nemusíte hneď myslieť nato že oblbujem :) Proste vyšlo ma to tak lacnejšie. A keď človek nemá čas tak nemá. Práve o týždeň mám maturitné skúšky . Držte palce :D
DaLonelyWolf_V6 Offline
#31 Vloženo : sobota 10. března 2012 17:02:39 (UTC)

No a s tou babou to dopadlo tak že poisťovňa uznala jej vinu. Musel som si dať spraviť kalkuláciu opravy. Cena opravy vyšla na 1700 euro. Poisťovňa mi poslala 1111 eur a 57 centov :D Takže nic moc. Kamoš mi pomáha a sa to už robí. Včera sa to už komplet vytiahlo. Ešte trocha gitu a auto celé sa strieka na azúrovú modrú s matnočiernou strechou :D
Thullo Offline
#32 Vloženo : sobota 10. března 2012 17:54:28 (UTC)

V pohodě - vždyť tu o nic nešlo ;o) jsem rád, že jsi sehnal levněji! :o) no a pojišťovny tam u vás, to je grc :o(
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Renni Offline
#33 Vloženo : sobota 10. března 2012 19:40:44 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
jak nic moc?? za 1000 eu už koupíš v čechách 2 Probe..to je bohužel fakt a pak se nedivím že se někomu zdá 1000kč za čtvereček plastu hodně at už je to nedostatkový zboží nebo ne!
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
DaLonelyWolf_V6 Offline
#34 Vloženo : sobota 10. března 2012 21:23:20 (UTC)

Původně odesláno: Renni Jdi na citovaný příspěvek
jak nic moc?? za 1000 eu už koupíš v čechách 2 Probe..to je bohužel fakt a pak se nedivím že se někomu zdá 1000kč za čtvereček plastu hodně at už je to nedostatkový zboží nebo ne!

Nešlo o ten štvorec ale o rozširovacie prahy GT ale sa zohnalo tu blízko mňa.
DaLonelyWolf_V6 Offline
#35 Vloženo : sobota 10. března 2012 21:26:28 (UTC)

Původně odesláno: Thullo Jdi na citovaný příspěvek
V pohodě - vždyť tu o nic nešlo ;o) jsem rád, že jsi sehnal levněji! :o) no a pojišťovny tam u vás, to je grc :o(

Bohužial je to tak. Nevadí bolo aj horšie. Keď si to robím sám vyjde mi oprava na 50 euro a tak mi ostane na nový nástrek na ladené zvody a aj na chipnutie :D
sygy Offline
#36 Vloženo : sobota 10. března 2012 21:59:02 (UTC)

Poděkoval(a): 9x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Bohuzel je treba si uvedomit kolik stalo Probe jako nove kdyz se prodavalo a od toho se odviji ceny dilu ktere jsou nove tudiz se dnes zdaji neumerne proti cene Probe dnes... je to jako by me dnes nekdo daroval treba Ferrari a ja neresil jeho cenu a pozdeji bych
brecel co stoji rozbite okenko...
Thullo Offline
#37 Vloženo : sobota 10. března 2012 22:20:03 (UTC)

2 DaLonelyWolf_V6:
CHIP mám :o) Od BIT POWERU - dával jsem za něj kdysi 15.000,- CZK :o) Takže stačí říct...
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
DaLonelyWolf_V6 Offline
#38 Vloženo : neděle 11. března 2012 7:35:00 (UTC)

Původně odesláno: Thullo Jdi na citovaný příspěvek
2 DaLonelyWolf_V6:
CHIP mám :o) Od BIT POWERU - dával jsem za něj kdysi 15.000,- CZK :o) Takže stačí říct...

No v Košickej firme stojí chipnutie 250 eur. A ten chip čo máš tam treba naspájkovať čo? Alebo vlastne ako to funguje?? Tam si zoberieš auto. Dajú na brzdu vyhodnotia, nachipujú a dajú zasa na brzdu. A dostaneš papiere o výkone pred a po chipnutí.
Thullo Offline
#39 Vloženo : neděle 11. března 2012 9:03:51 (UTC)

Hmmm tak to je dobre :o) jsem zvedav, jak to udelaji.

U Probe se musi vykuchat ven EEPROMka, ta se upraví - teda mapa na ní a ta se dá zpět. Když místo EEPROMky dáš precizní patici, můžeš tam EEPROMKy pak měnit dle libosti - tak jsem to doporučil všem. Takže, současnou EEPROMku vyndáš, dáš místo ní patici, pak si tam vložíš EEPROMku upravenou a tradá...

Nabízím ti to za 2.000,- tedy že ti jí pošlu i s paticí ;o)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Zbyna Offline
#40 Vloženo : úterý 20. března 2012 19:13:01 (UTC)

Sorry, že se sem cpu, ale když už se tu o tom bavíte... Byl by ještě ten chip? A co čekat od auta kdybych vyndal kat a dal chip(spotřeba/výkon)? Mám 2,5 ročník 94, pasuje to tam taky nebo je potřeba něco předem zjistit? Děkuju
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (8)
3 Stránky<123>
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.