logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Vzpěrná tyč na P1
Martin1979 Offline
#1 Vloženo : sobota 3. března 2012 5:41:21 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Ahoj kluci,nevíte kde bych sehnal vzpěrnou tyč přímo na P1 a písty na zvedání kapoty?Vyvařil jsem komplet podvozek a začínám dělat další věci.Díky za odpovědi,Martin
white power Offline
#2 Vloženo : sobota 3. března 2012 7:06:27 (UTC)

Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Vzpěrná tyč ? to myslíš klacek na podpírání kapoty, nebo rozpěrnou tyč mezi tlumiče ?
Pokud myslíš rozpěru mezi tlumiče tak tu si budeš muset nejspíš udělat sám, nikdy jsem jí neviděl že by jí někdo prodával, pod kapotou tam na ní není moc místa (i kvůli myskám tlumičů jsou na kapotě boule).
Písty na podpírání kapoty nejsou u P1 od výrobce ale daj se dodělat, jen budeš muset vybrat nějaký se správnou tvrdostí, kamarád tam má nějaký z favorita nebo něčeho podobnýho a když zavírám kapotu tak mám vždycky strah že mu jí zlomím, a při otvírání je to zase o zuby jak vystřelí nahoru.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Martin1979 Offline
#3 Vloženo : úterý 6. března 2012 6:29:47 (UTC)

Myslel jsem tím obojí,samozřejmě vzpěrnou tyč,uchycení u tlumičů,karoserie se méně kroutí.Už jsem na to koukal a je tam opravdu mááálo místa,ale udělat se to dá :) .Co se týče zdvihacích pístů,byl to jen nápad,nechci a by se mi při každým zavírání kapoty,kroutila anebo naopak vystřelovala někam na Mars :).
Guest
#4 Vloženo : čtvrtek 19. dubna 2012 8:03:03 (UTC)

Message was deleted by Moderator.
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.